Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Álláskeresési járadékot ma...

Álláskeresési járadékot ma megkaptam, mennyi lett? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Megszünt az állásom, regisztráltam, és kapom 90 napig az álláskeresésit. Január 16-tól regisztráltak, és a mai napon kaptam először pénzt, 80520ft-ot. Akkor mennyi lett a havi díj? Ez most január 16-tól február 29-ig lett elkönyvelve? Vagy hogyan van ennek a kifizetése? Az aktuális hó 1-jétől 30-adikáig nézik, és ezt utalják a következő hó 10-éig? Remélem nem túl zagyva a fogalmazásom, de nem értek hozzá, még soha nem kaptam álláskeresésit. Köszönöm szépen annak aki tud segíteni.
2012. márc. 8. 12:15
 1/2 A kérdező kommentje:
És ha április 14-én jár le, akkor május elején kapom meg azt a 2 hetit? És utána jár még valami támogatás? Mekkora összeg ez? Bocsánat a sok kérdésért, de nagyon megköszönöm, ha válaszol rájuk valaki.
2012. márc. 8. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem havidíjban számolnak, hanem napi díjban.

Az, hogy 1 napra mennyit kapsz, benne van abban a határozatban amiben megállapították az álláskeresési ellátásod. Ebből egy példányt megkaptál, azon meg tudod nézni, hogy mennyi jár neked.

Ha nem találsz munkát az álláskeresési ideje alatt, akkor kérelmezheted az önkormányzatnál a foglalkoztatást helyettesítő támogatást aminek az összege jelenleg havi 22800 forint.

2012. márc. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!