Hány évesen lett meg az első milliód megtakarításban?
Figyelt kérdés
Csak a megtakarított likvid készpénz vagy pénzben befektetett vagyont tekintve, autó, tárgyak vásárlása nem ér.
Ha jól számolom, nekem 28 évesen lesz meg.
2012. márc. 8. 08:28
11/17 anonim válasza:
Mióta jelenti 1 millió (forint) a középosztályba való felemelkedést? :O
Nekem egyszer egy nő azt mondta, majd akkor kezd el tisztelni, ha lesz 200 millióm.
Sajnos még nem érdemeltem ki a tiszteletét :)
12/17 anonim válasza:
No igen. A középosztály valahol havi bruttó 500-nál, vagy 60-70 milliós vagyonnál kezdődik.
Utolsó hozzászóló: hát, ha önerőből, törvényes úton szerzel 200 milliót, én is megemelem a kalapom, mert akkor nagyon ügyes vállalkozó lehetsz.:-)
Persze 200 millió nélkül is megérdemled a tiszteletet, félreértés ne essék.
14/17 anonim válasza:
De ha nincs, akkor nagyon boldogtalan leszel.
15/17 anonim válasza:
Nekem 26 éves koromra gyűlt össze. Nulláról indultam, és minden fizetésemből félretettem valamennyit.
16/17 kapo1588 válasza:
ebbe beleszámít a lakástakarék is?:D mert akkor idén összejön. de ha kifizetem a diákhitelem akkor lemegy 400ra:(
17/17 anonim válasza:
18 éves voltam akkor. Számlákon volt, jó része euróban, de volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!