Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Utiköltséges térítéses papírt...

Utiköltséges térítéses papírt hova kell küldeni?

Figyelt kérdés
Hova kel pontosan küldeni? Milyen nyomtatvány kell hozzá kitölteni ha kell? Mit kell beleírni? Személyesen hol lehet leadni? Bocsi hogy sok a kérdésem de még ilyet nem csináltam . Köszönöm előre is a segítséget!!!
2012. márc. 6. 13:09
 1/1 anonim válasza:

Kormányhivatalokban, az Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervnél.

[link]

Hozzánk Vác van legközelebb, én személyesen szoktam elvinni, többet összegyűjtök és egyben adom le őket, de lehet postázni is. A borítékra rá kell írni, hogy útiköltség elszámolás.

Oda menj, amelyik a legközelebb van hozzátok, nem baj ha nem oda tartoztok.

A kék papírt kell vinni, és a hátulján ki kell tölteni, hogy hova kéred a pénzt, stb. Ha még régebbi a nyomtatványod és nincs rajta ilyen rovat, akkor ők adnak egy ilyen kitöltendő papírt, de lehet, hogy le is lehet valahonnan tölteni.

2012. márc. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!