Utiköltséges térítéses papírt hova kell küldeni?
Figyelt kérdés
Hova kel pontosan küldeni? Milyen nyomtatvány kell hozzá kitölteni ha kell? Mit kell beleírni? Személyesen hol lehet leadni? Bocsi hogy sok a kérdésem de még ilyet nem csináltam . Köszönöm előre is a segítséget!!!2012. márc. 6. 13:09
1/1 anonim válasza:
Kormányhivatalokban, az Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervnél.
Hozzánk Vác van legközelebb, én személyesen szoktam elvinni, többet összegyűjtök és egyben adom le őket, de lehet postázni is. A borítékra rá kell írni, hogy útiköltség elszámolás.
Oda menj, amelyik a legközelebb van hozzátok, nem baj ha nem oda tartoztok.
A kék papírt kell vinni, és a hátulján ki kell tölteni, hogy hova kéred a pénzt, stb. Ha még régebbi a nyomtatványod és nincs rajta ilyen rovat, akkor ők adnak egy ilyen kitöltendő papírt, de lehet, hogy le is lehet valahonnan tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!