Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne behajtani 180E...

SpeedyDeejay kérdése:

Hogyan lehetne behajtani 180E ft-ot? Az illető irásban ismeri el tartozását, de menekül, bújkál. Pedig simán ki tudná fizetni.

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Hát, ne adj kölcsön ezután és nyugodtan alszol! Tanulópénzed lesz alighanam. Most már én is tudom az aranyszabályt, de miért csak a magunk kárából tanulunk?
2012. márc. 5. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Bíróságon kell fizetési meghagyási eljárást indítani, ez hosszadalmas és költséges.

Esetleg felbérelni néhány markos legényt, ez a gyorsabb verzió.

2012. márc. 5. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 5. 11:18
 4/5 krigor55 válasza:
0%
Legyen egy kis fantáziád, és fizetni fog. Ha ismert személy, és vállalkozó, adnék fel hirdetést, hogy az üzletfeleit megkárosította, és ha valaki még ezután szeretne vele üzletet kötni, az jól gondolja meg.Egy ilyen hirdetés sokkal több kárt okozna neki,mint amennyivel Neked tartozik, és szerintem fizetne. Még mielőtt ezt megtennéd, értesítsd őt a szándékodról.
2012. márc. 5. 13:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy senkiházi csavargóról van szó,aki a saját öreganyjából kipofozza a nyugdiját,csak fekete munkája van, és perben áll az önkormányzattal is csalásért....
2012. márc. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!