Hívtak a Zeptertől, hogy nyertem egy "kezelést". Ez átverés?
Figyelt kérdés
Tényleg töltöttem ki szelvényt pár hete, főnyeremény egy autó. De most elbizonytalanodtam, mert a telefonban a hívó kérdésemre csak annyit mondott, hogy "egyéni fizikoterápiás kezelés". Valaki "nyert" már ilyet a Zeptertől?2009. jún. 8. 15:48
1/7 anonim válasza:
Engem is hívtak, ez egy termékbemutató lesz. Ne menyj el.
2/7 anonim válasza:
Viszont a termekbemutato semmilyen kotelezettseggel nem jar, ellenben adnak valamilyen Zepter markaju termeket ajandekba, es akarmilyen is a ceg, a termekei eleg nivosak, ugyhogy en mindig elmegyek, egy nem tul hosszu bemutato ez, ki lehet birni.
3/7 anonim válasza:
Mi is voltunk..halál unalmas..1órás kb és az ajándék biotron lámpás kezelés..ami semmire nem jó:D a termékbemutató meg egy 300ezres termékről szól ami csak most csak ott csak náluk 250ezer:):)
4/7 anonim válasza:
... detto ... és kaptunk egy remek késélezőt ajándékba! :) (Tényleg jó! ) A kezelés pedig bioptron lámpás, esetleg fényterápiával, ami egymagában nem sokra elég, max. látod élőben a használatát.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ilyesmit sejtettem :)
2009. jún. 8. 18:32
6/7 anonim válasza:
Miért ne mennél el? Én egy hasonló meghívásnak köszönhetem, hogy megváltozott az életem, találkoztam egy olyan jó lehetőséggel, amivel ha otthon ülök, soha nem hallok. Természetesen nem kell mindenre igent mondani, amíg csak hallgatsz, információt gyűjtesz, semmi károd nem lehet, egy filléredbe nem kerül, de tapasztalatot szerezhetsz.
7/7 anonim válasza:
Ezt az ajándék átadást egy egészségügyi tájékoztató előzi meg, ami szerintem nagyon sok emberre ráfér, mert mi magyarok parányi információval rendelkezünk egészségügyi dolgokkal kapcsolatban!
A fényterápiás kezelésről meg annyit, ha valaki ténylegesen kihasználja a kezeléseket az nem lesz rossz véleménnyel.
De ameddig nem kóstoljuk meg a bablevest addig ne ítélkezzünk az ízvilágáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!