Hülye kérdés: Hogy tudnék pénz nélkül Bp-re költözni? :D (bővebben lent)
Tudom, hogy hülye kérdés, mert semmi sincs ingyen. De már kétségbeesésem közepette írom ezt ki.
Családommal minden rendben, jobb családot nem is kívánhatnék. Nem ez a baj, hanem: ördögi körben vagyok. Viszonylag messze lakom a fővárostól egy kis faluban (minimum 1 óra utazás), rossz a tömegközlekedés. Semmi ügyet nem lehet itt elintézni, és munkát se kapok. Vannak olyan volt osztálytársaim, akiknek szintén ugyanez a végzettségük, nem dolgoztak igazán semmit és mégis felvették őket valahova.. Nekem meg ha meglátják, hogy hol lakom szerintem dobják is ki az önéletrajzomat, mert rengeteg olyan ember jelentkezik minden állásra, aki 5 percre lakik a munkahelytől.. És végülis logikus. Lehet, hogy én is félnék, hogy időben beér-e a dolgozó..
Ja és ha felvennének, akkor az a baj, hogy estig kéne dolgozni, és nincs haza se busz, se vonat.. (vonatozni nem is szeretnék nagyon este mondjuk, de ez mellékes)
De egy fillérem sincsen. Annyira kétségbe vagyok esve, szeretnék albérletbe költözni Bp-re viszonylag jó környékre, de fogalmam sincs mit tehetnék.. Pénz nélkül semmit se tudok csinálni. Ahhoz hogy pénzem legyen, normális helyen kéne laknom.
Tesco-kba is ezért nem nagyon tudok elmenni dolgozni, mert hajnalban vagy késő este nem tudok se bejárni se hazajönni.. Szörnyű. Mit csinálhatnék? :'((
Bár szerintem nem sokat, de legalább kiírtam :D
22/L
Otthon dolgozz. Ha más nincs, segíts időseknek bevásárolni, kerti munkát, gyerekfelügyelet, kutyasétáltatás. Ha összejön 2-3 hónapra elegendő pénz, kezdhetsz albérletet keresni Pesten. Én így csináltam :-)
Sok sikert :-)
10-15 ezerert mar talalsz kiadó szobát. nem kell lakast kivenned.
altalaban 2 honapot kell elore kifizetned, annyi ido alatt meg csak talalsz vmit, ha csak ez az akadalya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!