most kaptam levelet tőlük,hogy kész a számla,ami 2235 ft.
Novembertől nem küldtek nekem számlát,csak ma.Összesen 4-5terméket adtam el nov.-től.Néztem amit küldtek,ott is 4 db termék van,és azt irja hogy 9 tétel van összesen.Persze van olyan ami 2x is szerepel.Hogy van ez?Vagy csak én nem tudom értelmezni?5 és 30 ft-os tételek vannak,oda van irva,gyerek ruhákat adtam el,+egy járókát,aminél ott van hogy 20ft+jutalék 900 ft.A jutalékot is nekem kell fizetni??Hogy jön ki a 900 ft egyáltalán?Eladtam még egy elliptikus trénert,amellett az van hogy 30 ft + összeg:1320 ft.Ezek mik?Ha valaki tud segiteni,vagy értelmezni ezt,segitene?És hogy miért 9 terméket ir,holott csak 4 van? Köszönöm!
2012. febr. 23. 12:22
1/8 anonim válasza:
Gondolom van egy alap regisztrációs díj, 4 kis összeg a 4 termék feltöltésére, 4 nagyobb összeg az eladások utáni jutalék, amit igen, neked kell fizetned a vaterának. Jutalák lehet sávos, vagy %-os. Ott nem tudom melyik.
2012. febr. 23. 12:29
2/8 anonim válasza:
fizetsz a felrakásért és az árból is kell százalékot fizetned
2012. febr. 23. 12:32
3/8 anonim válasza:
feltöltési díj , kiemelések , minimálár,eladás utáni jutalék.
ha volt automata újra regisztráció ,akkor szorzódik annyival.(a termék darabszám is !)
ha kérted a tesz-veszen is akkor ,az egész kétszerese
2012. febr. 23. 12:35
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nem volt újrafeltöltés,és csak a vaterára tettem fel.2 terméknél van csak pluszba egy nagyobb öszeg,a járókánál és a trénernél,900 ft és 1320 ft.Akkor lehet ennyi ennél a 2terméknél?Mert nemigazán értek hozzá,nem sk mindent adtam el eddig,ha el is adtam,csak pár száz ft-ot kellett mindig fizetnem.De ha ennyi,nyilván kifizetem,csak arra lettem volna kiváncsi nem-e akarnak átverni,hogy erre a 2 termékre ilyen sokat kell fizetni.
2012. febr. 23. 12:46
5/8 anonim válasza:
gondolom ezek voltak a legdrágábbak.Százalékot fizetsz
2012. febr. 23. 12:47
6/8 anonim válasza:
Én sokat Vaterázom , mindig korrekt volt az elszámolás . Csak előtte érdemes gondosan átolvasni a díjszabásokat !
2012. febr. 23. 12:48
7/8 anonim válasza:
Kicsit soknak tűnik , de a személyes menüben a számlázás részen , van részletes díjkalkulátor. Ott ellenőrizz..
2012. febr. 23. 12:53
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.Hát nekem már volt 1-szer gondom velük,ki akartak pluszba mégegyszer fizettetni velem egy összeget,amit már kifizettem.Nekem kellett bizonygatni,bemásolni az utalást...stb.Na mindegy,akkor ennyi az annyi :) Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!