Teszveszen eladtam egy terméket, de ennyiért nem akarom
odaadni, és? (lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok még benne jártas, fix árasra akartam, vagy legalábbis megadni egy olyan árat, ami alatt nem vagyok hajlandó eladni. Ezt elmulasztottam, érkezett egy licit, ami után már a rendszer nem engedte átírni az aukciót, tehát nem tudtam más árat beállítani, vagy minimálárat vagy fix árat megadni.
Nevetséges áron valaki "megnyerte", de nem vesztem meg annyiért odaadni.
Adj fel egy üres dobozt, és mondd hogy te beleraktad a pulóvert. Legrosszabb esetben vissza kell adnod a vételárat.
2012. febr. 23. 11:48
12/19 anonim válasza:
Esetleg ha van ismerősöd a postán, kérdd hogy veszejtsék el.... :)
2012. febr. 23. 11:50
13/19 anonim válasza:
De a legtutibb az lett volna, ha csinálsz egy másik regisztrációt, és licitálsz te is a termékre ;-)
2012. febr. 23. 11:59
14/19 anonim válasza:
Milyen lehetőségeket adtál meg a termék átvételére?
2012. febr. 23. 12:03
15/19 A kérdező kommentje:
Postai küldésként adtam meg. Nem akarok többet "felszámolni" a postai díjra, az már végképp sunyi dolog.
Ismerős felhasználóval licitáltatni pedig megint nem okés, mert pozitív értékelésnél kiszámlázzák a sikerdíjat, amit be kell fizetni, negatív értékelés meg ront a statisztikámon.
Mindegy, elpostázom, már nem töröm turpisságon a fejem.
Legközelebb jobban figyelek, hogy állítom be az aukciót.
2012. febr. 23. 12:29
16/19 anonim válasza:
De a sikerdíj is kevesebb mint amennyit buksz azon hogy eladod 600 Ft-ért. Egyébként a problémázásod nem alaptalan, pl. bíróságon megtámadható olyan adásvételi szerződés, ahol a vételár lényegesen alacsonyabb a vagyontárgy értékénél. Nem mintha ezt itt annyira érdemes lenne kihasználni, de szerintem a vevő is megérthetné hogy nyilvánvaló tévedésről van szó.
2012. febr. 23. 12:34
17/19 anonim válasza:
Ja, és ha az utolsó pillanatban licitálja felül az ismerős az árat, akkor a sikerdíj nem lesz túl nagy összeg. Esetleg ha visszalicitál a vevő, máris nyertél a dolgon.
2012. febr. 23. 12:35
18/19 anonim válasza:
De akkor már le van ütve mi?
2012. febr. 23. 12:43
19/19 anonim válasza:
Próbáld megbeszélni vele, hogy tévedés volt. Esetleg ajánlj fel neki egy összeget, amennyiért elállna a vételtől. Ha mondjuk amúgy buknál 5000Ft-ot az eladáson, felajánlasz neki 2000-et. Ő kap 2000Ft-ot a semmiért, te pedig 3000Ft-tal kevesebbet buksz. Mindenki jól jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!