Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Belépnél egy olyan csoportba,...

Belépnél egy olyan csoportba, aminek a célja az lenne, hogy a tagok közös erővel, és a kreativitásukkal alkossanak, és mellékesen piszkosul meg is gazdagodjanak?

Figyelt kérdés
Ez egyenlőre nem minősül felhívásnak,nem keresek senkit még,csak érdekel mások véleménye is erről a dologról.Mivel egyre inkább azt érzem,hogy az összefogásban van az erő,és ha jól működik egy ilyen csoport,akkor az nagyon sok mindenre képes lehet.Konkrétumot nem tudok itt írni,mivel többféle ötletem is van,és hosszú is lenne leírni.

2012. febr. 23. 01:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
:lol. Mindennap beléphetsz ilyen üzletkötői rétegbe, csak aztán legyen kit lehúzni
2012. febr. 23. 02:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem üzleti jellegű csoportról lenne szó.
2012. febr. 23. 02:13
 3/14 bánomisén ***** válasza:
77%
Kreatív alkotás? Valamiféle művészcsoportról beszélsz? Mert a művészet és a gazdagság eléggé elkerülik egymást, hacsak valaki aprópénzre nem váltja a tehetségét, mint mondjuk Galambos Lajos alias Lagzi Lajcsi.
2012. febr. 23. 02:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen, léteznek ilyen csoportok:

Úgy hívják hogy: felsővezetőség vagy igazgatósági tanács esetleg felügyelő bizottság.

2012. febr. 23. 10:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Profiltól függ.
2012. febr. 23. 13:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Jajj,nem ilyenről lenne szó!Bocs mindenkitől,ha félreérthető voltam:(
2012. febr. 23. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak ne kelljen értékesíteni...
2012. febr. 23. 14:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem majd leírom pontosabban,hogy mire is gondoltam.
2012. febr. 23. 14:37
 9/14 Mohamed Ahban Rashid válasza:
Ez most szekta vagy piramisjáték mert nekem mind2 gázos 1 kicsit
2012. febr. 23. 19:19
 10/14 bánomisén ***** válasza:
Az jó lenne, kérdező, ha leírnád, mert nehéz arra a kérdésre válaszolni, amit fel sem teszel... :-P
2012. febr. 23. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!