Viszonylag mekkora minimális tőkével érdemes belevágni a spekulációba, tőzsdézésbe?
Szerintem meg jó a kérdés. Én egy éve csináltam tőzsdei mentoring céget, ahol együtt kereskedünk + mentorálunk kezdőket, fél profikat. Ezalatt kb. 50-60 ügyfelem volt, de ebből mindössze 2-nek volt több, mint 10.000 EUR-ja. Azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb akadály szinte mindenkinél az volt, hogy a viszonylag kicsi (1-2-5000 EUR) egyenlegből kellett volna egy értelmes havi profitot elérni, ami olyan teljesítménykényszert okozott, hogy megszegték a szabályaikat, és valóban bekövetkezett a bukta.
Tavaly beszéltem külföldi magyarokkal, akik kint kereskednek csoportosan, náluk nem tapasztaltam ezt a frusztrációt. Teljesen szabadaon a szabályokat betartva kereskedtek eredményesen. kiderült, hogy az átalg egyenlegük 10-20.000 EUR volt.
Szóval nagyon fontos az egyenleg, ha már valaki komolyan csinálja.
További tapasztalatokat szívesen adok személyesen is akár.
Sajnos nagyons sok a megtévesztő marketing.
Köszi az eddigi válaszokat.
És szerintetek melyik tőzsdéken érdemes kereskedni?
1:20-as tőkeáttétel esetén 20-30 ezer forinttal lehet napi szinten 1-3 ezer forintot összehozni. Persze tőkeáttételnél nagyon könnyű gyorsan el is bukni..., ezért tanulni kell és a legjobb a saját hibáidból!
Tehát 1 millió forintból tőkeáttétel esetén simán meglehet élni.
Hozzá tenném, hogy azért bukunk kis számlával sokat, mert ugye mindenkinek van egy adott munka óra értéke, amennyit elszeretne érni.
Na most 4-6 óra alatt keresni 1-3 ezer forintot kevésnek tartunk, azonban 1 milliós tőkénél 1 óra alatt keresni 5-20 ezer forintot már nagyon jól csengő dolog.
Igenis ellehet érni 500% egy nap alatt!
Ugyan akkor egy nagyon jó napot kell hozzá kifogni, de rendszeresen lehetetlen szerintem is ekkora hozamot elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!