Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rövid idő alatt...

Hogyan tudnám rövid idő alatt eladni a lakásom?

Figyelt kérdés
Forgalomképes ingatlan, szerintem az irányára se magas, és egy hét alatt csak egy érdeklődő telefon volt... Ingyenes oldalakon hirdetem, fénykép nélkül.
2009. jún. 4. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Hírdesd áron alul, olcsóbban mint más. Akkor biztosan sikerül eladnod. :) Valamit valamiért...
2009. jún. 4. 21:19
 2/7 anonim válasza:
Plusz a képeseket többen megnézik, így van vmi elképzelésük róluk.
2009. jún. 4. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
én meg azt olvastam, hoyg csupán a vevők 40 % a netezik.... szóval valamilyen komolyabb újságban is kell hirdetni.
2009. jún. 4. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
A fotó pedig nagyon fontos! Általában a netes keresőknél be lehet állítani, hogy csak a fényképeseket jelenítse meg, ilyenkor a tiéd eleve kizáródik. Pár jó fotó és könnyen beleszerethet valaki, akinek pont ez az álma.
2009. jún. 4. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
A Duna Házasok általában hamar eladják,állítólag évek óta ők a vezetők a listán (persze jutalék)a magán hirdetők nehezebben.
2009. jún. 5. 09:17
 6/7 anonim válasza:
www.boltmarson.com
2009. jún. 6. 09:32
 7/7 Hintalow ***** válasza:

Az saját hirdetés feladása valóban a legnehezebb út, ha gyors sikert akarsz, akkor ingatlanközvetítőt javaslok, mi is most vettünk lakást, szerintem érdemes kisebb céggel hirdetni, nekem a duna house nem volt szimpatikus, kevés lakást tudtak mutatni, és azok sem voltak jók. Az otthon centrumot is kipróbáltuk, ott jó lehetőségek lettek volna, de drágák voltak. (kis cégen keresztül ugyanolyan lakást vettünk, de jó 1,5 millióval olcsóbban.)

Az a lényeg hogy minél több helyen meg kell nézni, összehasonlítani, alkudozni.

2009. jún. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!