Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek 12 évesen pénzt?

Hogyan keressek 12 évesen pénzt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, nem kapok zsebpénzt, már gyűjtöttem 200.000 ft-t, de nagyon lassan megy, és mosanában, nem is jön sehonnan pénz. Hogyan, mivel tudnák ennyi idősen pénzt keresni? (tudom hogy legálisan, hivatalosan nem lehet, de pl. bébicsőszködés, csak az a baj, hogy nem szívesen bíznák egy 12 évesre a gyereküket... (lány vagyok)
2012. febr. 16. 17:43
1 2 3
 21/26 Vikucika válasza:

Szia!

Én egy 12 éves lány vagyok. Nem rég még én is ilyen helyzetben voltam mint te. Én nekem most már csomó pénzem lett annak köszönhetően hogy 2 ötletem lett.

1. ötlet

Már az előző válaszoló írt egy ilyen bolha piacos sztorit,

én példáúl azt csináltam hogy jött a bolha piac és elötte elmentem valami olcsó ékszer boltba ahol csak 100-200Ft egy valami és megvettem és én drággábban adtam el a bolha piacon és mindet eladtam.Kb. 20.000-30.000Ft-ot szereztem.

2. ötlet

Ezt én még nem próbáltam ki mert nekem nincs ebben esélyem.Szüleid biztos valahol dolgoznak. És a szüleid megkérdezhetnék hogy nem jöhetnél be 1000Ft ért segítení.És így lehet hogy tudnál pénzt gyűjteni.

Az én ismerősöm pl így szerzett pénzt.

2012. ápr. 25. 10:48
 22/26 chdavid válasza:

Hát gratulálok ha 12 évesen 200k t összeszedtél.

Amit ajánlok: Rakd be a bankba! Vagy rakasd be a szüleiddel.A 200k sokat kamatozik

Én 15 éves vagyok és ilyen idős koromban nekem is megfordult ez a fejemben jópárszor.

Előttem már 2 en is írták a bolhapiacot! Sajnos kis városban élek szóval nincs nagy forgalom de ígyis tudtam vele pénzt szerezni. Például a régi játékaidat ami már nemkell kiviheted. Még egy valami! Ne fogadj soha! (tippmix) Nekem is 13 éves koromban jó ötletnek tűnt, kerestem 1-2 ezer forintot nagyon tetszett, de azán emeltem,emeltem és egyszer csak nagyot buktam rajta. A szüleim akkor se díjazták, de ma már még beszélni se beszélhetek róla XD És hajrá a lovaglással.

2013. aug. 22. 21:34
 23/26 anonim válasza:
Szia! Gratu hogy ennyit össze gyűjtöttél. Megkérdezhetem hogy hogyan sikerült zsebpénz nélkül? Én is hasonló helyzetbe vagyok mint te :)
2013. szept. 13. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
oké
2013. szept. 13. 23:39
 25/26 Granitis válasza:
Játsz a world of warcraft nevű játékkal azért mert egy kis szerencsével meggszdahodhatsz. Én 13 éves vagyok ès egy hete edtam el a guildom 25000€ ért...
2013. dec. 2. 19:54
 26/26 anonim válasza:
Szia nagyon érdekelne hogy hogyan tudtál ennyi pénzt összegyülyteni ?
2020. aug. 13. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!