Hogyan keressek 12 évesen pénzt?
Szia!
Én egy 12 éves lány vagyok. Nem rég még én is ilyen helyzetben voltam mint te. Én nekem most már csomó pénzem lett annak köszönhetően hogy 2 ötletem lett.
1. ötlet
Már az előző válaszoló írt egy ilyen bolha piacos sztorit,
én példáúl azt csináltam hogy jött a bolha piac és elötte elmentem valami olcsó ékszer boltba ahol csak 100-200Ft egy valami és megvettem és én drággábban adtam el a bolha piacon és mindet eladtam.Kb. 20.000-30.000Ft-ot szereztem.
2. ötlet
Ezt én még nem próbáltam ki mert nekem nincs ebben esélyem.Szüleid biztos valahol dolgoznak. És a szüleid megkérdezhetnék hogy nem jöhetnél be 1000Ft ért segítení.És így lehet hogy tudnál pénzt gyűjteni.
Az én ismerősöm pl így szerzett pénzt.
Hát gratulálok ha 12 évesen 200k t összeszedtél.
Amit ajánlok: Rakd be a bankba! Vagy rakasd be a szüleiddel.A 200k sokat kamatozik
Én 15 éves vagyok és ilyen idős koromban nekem is megfordult ez a fejemben jópárszor.
Előttem már 2 en is írták a bolhapiacot! Sajnos kis városban élek szóval nincs nagy forgalom de ígyis tudtam vele pénzt szerezni. Például a régi játékaidat ami már nemkell kiviheted. Még egy valami! Ne fogadj soha! (tippmix) Nekem is 13 éves koromban jó ötletnek tűnt, kerestem 1-2 ezer forintot nagyon tetszett, de azán emeltem,emeltem és egyszer csak nagyot buktam rajta. A szüleim akkor se díjazták, de ma már még beszélni se beszélhetek róla XD És hajrá a lovaglással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!