Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek 12 évesen pénzt?

Hogyan keressek 12 évesen pénzt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, nem kapok zsebpénzt, már gyűjtöttem 200.000 ft-t, de nagyon lassan megy, és mosanában, nem is jön sehonnan pénz. Hogyan, mivel tudnák ennyi idősen pénzt keresni? (tudom hogy legálisan, hivatalosan nem lehet, de pl. bébicsőszködés, csak az a baj, hogy nem szívesen bíznák egy 12 évesre a gyereküket... (lány vagyok)
2012. febr. 16. 17:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Még kérek válaszokat!) az eddigieket pedik köszönöm::9
2012. febr. 17. 19:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Tedd be a bankba.
2012. márc. 3. 13:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Köss sportfogadásokat igaz van kockázat de kis tétekkel megéri :)
2012. márc. 3. 13:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Esetleg segíthetsz a környék öregeinek pl. bevásárlásban.

Sajnos 12 évesen hivatalosan még nem dolgozhatsz. De pl. a neten van pár lehetőség (de ahhoz érteni kell).

Az azért szép teljesítmény, hogy 12 évesen 200K-t összegyűjtöttél.

2012. márc. 3. 15:03
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszi.:))

Csak az a baj, hogy nem nagyon ismerek időseket, csak kettő szomszédunkat aki idős (nagyváros). És úgy nem is hiszem hogy a nyugdíjukat erre akarják költeni:/ De megpróbálhatom ezt.

még azért jöhet valami egyszerű praktikus "munka" amit csinálhatnék/gyűjthetnék vele!:)

2012. márc. 3. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy hogy ennyi pénzt összegyűjtöttél már!

Amik eszembe jutnak:

- takarítás másoknál

- alsósok korrepetálása

- a lovardában esetleg besegíteni és cserébe lovagolni, így tudnál spórolni az órák árán

- fonni ilyen karkötőket, gyöngyözni ilyesmi, anno osztálytársak megvették /sőt még tőlem és húgomtól rajzokat is vettek, a könnyező paci volt a kedvenc rendelésük :) már a végén sajnáltam szegény lovat lerajzolni sírva de mind olyat szerettek volna/

- masszírozás?

- kölcsönözhetnek sulitársaid tőled pl. sportszert: lovas dolgok, görkori, bicikli akármi vagy akármi mást

2012. márc. 3. 23:04
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hát, végülis rajzolni tudok, van kézügyességem. A takarításhoz meg türelmem. A korrepetálásban nem vagyok biztos xd. hasznos volt köszi:))

2012. márc. 4. 08:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Na már a 12 évesek is szenvednek :///

Most nem lesz tőle több pénzed de ezt azért nézd meg. Ezért nincs pénze senkinek :/

http://www.youtube.com/watch?v=CvhD9rwaSqE

2012. márc. 11. 18:56
 19/26 A kérdező kommentje:

Utolsó: Tom h nagy probléma ez sajnos:S Magyarország jóval le van maradva ami a mi kárunk:S

DE!!! Én nem szenvedek, nem azért gyűjtöm a pénzt mert nincsen más választásom h élni tudjak, hanem mert elővigyázatos vagyok:)

2012. márc. 11. 20:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Tőzsdézz:) abban van a pénz, nem kell értened hozzá, én 17 vagyok és semmit nem értek a tőzsdézéshez de van egy olyan funkció az etoro.com oldalon hogy copytrade ezzel meg automatikusan ugyanazt csinálod a pénzeddel mint a profik:)
2012. márc. 26. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!