Hogyan keressek 12 évesen pénzt?
Esetleg segíthetsz a környék öregeinek pl. bevásárlásban.
Sajnos 12 évesen hivatalosan még nem dolgozhatsz. De pl. a neten van pár lehetőség (de ahhoz érteni kell).
Az azért szép teljesítmény, hogy 12 évesen 200K-t összegyűjtöttél.
Köszi.:))
Csak az a baj, hogy nem nagyon ismerek időseket, csak kettő szomszédunkat aki idős (nagyváros). És úgy nem is hiszem hogy a nyugdíjukat erre akarják költeni:/ De megpróbálhatom ezt.
még azért jöhet valami egyszerű praktikus "munka" amit csinálhatnék/gyűjthetnék vele!:)
Ügyes vagy hogy ennyi pénzt összegyűjtöttél már!
Amik eszembe jutnak:
- takarítás másoknál
- alsósok korrepetálása
- a lovardában esetleg besegíteni és cserébe lovagolni, így tudnál spórolni az órák árán
- fonni ilyen karkötőket, gyöngyözni ilyesmi, anno osztálytársak megvették /sőt még tőlem és húgomtól rajzokat is vettek, a könnyező paci volt a kedvenc rendelésük :) már a végén sajnáltam szegény lovat lerajzolni sírva de mind olyat szerettek volna/
- masszírozás?
- kölcsönözhetnek sulitársaid tőled pl. sportszert: lovas dolgok, görkori, bicikli akármi vagy akármi mást
Köszi:)
Hát, végülis rajzolni tudok, van kézügyességem. A takarításhoz meg türelmem. A korrepetálásban nem vagyok biztos xd. hasznos volt köszi:))
Na már a 12 évesek is szenvednek :///
Most nem lesz tőle több pénzed de ezt azért nézd meg. Ezért nincs pénze senkinek :/
Utolsó: Tom h nagy probléma ez sajnos:S Magyarország jóval le van maradva ami a mi kárunk:S
DE!!! Én nem szenvedek, nem azért gyűjtöm a pénzt mert nincsen más választásom h élni tudjak, hanem mert elővigyázatos vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!