Hogy lehetne új fizető eszközt bevezetni?
Figyelt kérdés
tulajdon képen én arra gondoltam hogy miért nem próbáltak korábban új pénzt bevezetni Magyarországon? mi kell ehhez, én ilyesmit nem tanultam de történelemből azt tanultam gogy Bethlen Istvánnak (Bethleni konszolidáció) ez sikerült azt is tudom hogy kölcsönnel sikerült ezt létre hozni de most is vett fel akormány sok hitelt és nem is próbálták az eurót bevezetni vagy akár új pénzt, ha le írnátok nekem ez hogy működik vagy egy linket mutatni ami le írja ezeket de úgy hogy nem hozzá értők is meg értsék azt meg köszönném.2012. febr. 13. 11:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!