Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Netadclick.com . Vélemény?

Netadclick.com . Vélemény?

Figyelt kérdés
szeretnék csatlakozni ehhez az oldalhoz, a weboldalamra kitenni a hirdetéseit, tisztába vagyok azzal, hogy számlaképesnek kell hozzá legyek, ezzel nincs is gond, az érdekelne hogy ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy kifizetik-e tényleg az elszámlázott összeget, vagy ne, van-e valahol csapda...és ha ez az oldal nem jó, akkor tudnátok-e mondani egy olyat, ami jó? Köszi! :D
2012. febr. 12. 20:07
 1/5 nes100 válasza:

Helló !

Először is SENKI NE csatlakozón a netadclick.com hoz Föleg azok akinek nincs valami vállalkozása és nem tud számlát adni :D mert így soha nem kap egy vasat sem !

szóval mint írtam ez a cég ha akar fizet ha akar nem fizet , én is voltam náluk 3 hónapot összejött 140.000 ft kikértem,küldtem a számlát és 30 napig semmi , és utána sem ,felhívtam őket és azt mondták ez nem stimmel az oldalal az nem stim , persze akkor mondják ezt amikor már ott van az ember ,hogy oké kikérem a pénzem ! Ez is egy Magyar vállalkozás aki eböl akar gyorsan meggazdagodni és lehúzni az embereket . ennyit a NETADCLICK.COM- rol , ADFLY-NÁL PRÓBÁLKOZ MERT OTT MINDIG FÍZETNEK ÉS NEM KEL HOZZÁ SEMMI !

2012. márc. 9. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 12. 08:42
 3/5 anonim válasza:

Semmiképp nem ajánlom, nem fizetnek számla nélkül! Nekem sem fizettek, mert nem tudok számlát adni és így benyelték a hirdetési díjat.

Netadclick.com - SOHA!!! KERÜLJÉTEK EL!!!

2012. dec. 23. 20:14
 4/5 anonim válasza:

A tényleges kattintásokat kifizetik, természetesen számla ellenében. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a rendszerrel kapcsolatosan.

A rendszerben nem találtam csapdát, bátran tudom ajánlani bárkinek. A hirdetéseik pedig igényesek és folyamatosan frissülnek, így azokkal kapcsolatosan sem tudok negatív dolgot mondani.

2013. ápr. 22. 10:39
 5/5 anonim válasza:
Az utóbbi hónapokban volt kint a hirdetési dobozuk az oldalunkon egy meglehetősen jó pozícióban. 4,7 milliószor jelent meg, de a statisztikájuk szerint csak 237x kattintottak rá (0,005%). Ami csúnya dologban, hogy a legrosszabb hirdetések is ebben a pozícióban 0,4 -0,5%-os átkattintási arányt szoktak elérni. Akárhogy is számolom úgy néz ki az új trükk az, hogy csak minden 100. kattintást számol el a rendszerük. Így 590.000 Ft helyett 5900Ft-ot számoltak el és 10.000 alatt ki sem lehet venni a pénzt. Aki pénzt is akar a hirdetésekkel keresni annak nem ajánlom Őket!
2017. nov. 18. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!