Netadclick.com . Vélemény?
Helló !
Először is SENKI NE csatlakozón a netadclick.com hoz Föleg azok akinek nincs valami vállalkozása és nem tud számlát adni :D mert így soha nem kap egy vasat sem !
szóval mint írtam ez a cég ha akar fizet ha akar nem fizet , én is voltam náluk 3 hónapot összejött 140.000 ft kikértem,küldtem a számlát és 30 napig semmi , és utána sem ,felhívtam őket és azt mondták ez nem stimmel az oldalal az nem stim , persze akkor mondják ezt amikor már ott van az ember ,hogy oké kikérem a pénzem ! Ez is egy Magyar vállalkozás aki eböl akar gyorsan meggazdagodni és lehúzni az embereket . ennyit a NETADCLICK.COM- rol , ADFLY-NÁL PRÓBÁLKOZ MERT OTT MINDIG FÍZETNEK ÉS NEM KEL HOZZÁ SEMMI !
Semmiképp nem ajánlom, nem fizetnek számla nélkül! Nekem sem fizettek, mert nem tudok számlát adni és így benyelték a hirdetési díjat.
Netadclick.com - SOHA!!! KERÜLJÉTEK EL!!!
A tényleges kattintásokat kifizetik, természetesen számla ellenében. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a rendszerrel kapcsolatosan.
A rendszerben nem találtam csapdát, bátran tudom ajánlani bárkinek. A hirdetéseik pedig igényesek és folyamatosan frissülnek, így azokkal kapcsolatosan sem tudok negatív dolgot mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!