SOS hogyan utaljak át pénzt?
Figyelt kérdés
Vaterán vettem egy terméket, és Szatymaz és vidéke takarékszövetkezetes számlára kell utalnom. Na most én pécsi vagyok. Hogyan tudok befizetni egy ilyen folyószámlára? Milyen banknál?2012. febr. 7. 23:59
1/7 mmT válasza:
én azt csinálnám, h megkérdezném a saját bankomat, h utal-e a Takaréknak (nem látom egyébként akadályát...).
Ha esetleg mégsem utal, akkor hívd fel a Takarékot, h milyen megoldást javasolnak. legrosszabb esetben el kell battyognod egy Takarék fiókba v. a postára.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig mindig sima banki számlára kellett befizetnem, nem is volt gond, ez az első takarékszövetkezetes :)
2012. febr. 8. 00:09
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor elmegyek a postára.
2012. febr. 8. 00:10
4/7 anonim válasza:
Ilyen tekintetben semmiben nem különbözik ez a Takarékszövetkezet bármelyik másik banktól, szóval nyugodtan át is utalhatod, nem kell azért postára menni.
5/7 anonim válasza:
SEMMI különbség nincs, hogy a bankot éppen hogy hívják.
Ha kaptál egy GIRO számsort, ugyanúgy kell utalnod, mint bármely más "bankba". Tehát egyszerűen fogod, elindítod az utalást a számlaszámra, amit kaptál. Ugyanúgy 2x8 vagy 3x8 karakter hosszú számsort fogsz kapni, annyi szokatlanság lesz, hogy nem 1-essel, hanem valószínűleg 7-essel fog kezdődni a számla száma.
6/7 anonim válasza:
Én is utaltam már takaréknak, és simán átment!
7/7 anonim válasza:
Ugyanúgy működik, mit a többi bank.Csak más a neve.Ha tudod a számlaszámot, egyszerűen a saját bankodnál utalhatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!