Otthoni, internetes munka! Valós lehet? Véleményeket, tapasztalatokat várok! (a többi a kérdésen belül)
"Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint internet elérésre van szüksége. A munka e-mailek ( riportok) másolásából áll, ezeket az e-maileket kell szétküldeni, igény szerint azok megrendelői számára otthonról."
Mindezért utaljak el 600Ft a megadott számlaszámra vagy címre!
Interneten találtam a hírdetést, kértem tájékoztatót, arra jött ez a levél, persze jóval hosszabban, de a lényege ez volt! Az úri embert megtaláltam iwiw-en, amit címet adott az valós és ő maga is.
Mi a véleményetek?
Hát igen, a lényeg az, hogy fizess be valamekkora összeget és ismerőseidnek is kínáld ezt a lehetőséget.
Persze lehet van valami tényleges munka is (borítékolás, másolás) de ez csak arra jó, hogy nem mondhassák el róla, hogy piramisjáték (merthogy munka van mögötte).
Közben pedig az, aki kitalálta az gazdagszik meg belőle.
Magyarul átb@szás az egész, ne csináld!
A web-mlm az valós,fizet is egy darabig
most már kiszáltam
de tartoznak nekem
Ami tényleg valós és fizet is az a. Sciennet
sok helyen láthatod az emblémájukat,pl coop,gyógyszertár stb én nem vagyok még benne de az egyik ismim igen,neki bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!