Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kis üzletben kezdtem el...

Kis üzletben kezdtem el dolgozni, olyan ABC-féle. Nem bírom megszokni a kódokat, néha eltévesztem, ezért mindig kapok. Mennyi időbe telik a tanulás?

Figyelt kérdés
Persze jó lenne, ha olyan válaszolna, akinek hasonló gondjai voltak. El vagyok keseredve, mert a napi zárás után sem ül mindig fillére a kassza. Egyszerűen nem értem! Annyira béna lennék, hogy a gép számolta maradékot sem tudom pontosan kiadni:D? Pár nap alatt illene mindent tudnom már?
2012. febr. 5. 16:43
 1/2 anonim válasza:
Rajtad múlik, mikor tanulod meg. Érdemes rászánnod minden nap egy kis időt munka után, hogy tanulgasd, mert később is jönnek majd új termékek, új kódokkal és azokat is hamar meg kell tudnod majd jegyezni. Nem kell mindent tökéletesen csinálni a próbaidő alatt, de a jó szándékot lássák rajtad. Sok sikert!
2012. febr. 5. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2012. febr. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!