Bankszámla bannolás, de mik a határok?
Figyelt kérdés
Van nekem egy bűnügyi költségem 120 ezer forintról.Ugyebár nem tudtam ezt kifizetni és rá álltak a számlámra.De viszont a számlámra csak szociális segély megy mihez én úgy tudom nem nyúlhatnak hozzá.Azt az összeget akkor valahogy vissza lehet igényelni?Válaszokat előre is köszönöm.2012. febr. 5. 14:38
1/3 anonim válasza:
Az adósság összege a határ. Ha letiltották a tartozásodat a bankszámládról. a bank nem nézi,hogy a befizetés milyen címen érkezik rá. Kötelessége átutalni az összeget. Próbáld meg a segélyt készpénzben kérni.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt már megoldottam hogy legközelebb kézbe jön.De ha nem nyúlhatnak hozzá elvileg akkor szerintem ezt valahogy vissza is lehet igényelni nem?
2012. febr. 5. 15:07
3/3 anonim válasza:
Vannak olyan összegek, melyeknek a behajtását adók módjára kérheti a bíróság. Ha a te esetedben ez történt, akkor soha nem fogod visszakapni, mert olyan, mintha adóval tartoznál. Az pedig mindenből letiltható bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!