Kinek segített teljesen ezek az önfejlesztő könyvek hanganyagok? (Brian Tracy, Napoleon Hill, A Titok, . stb).
Figyelt kérdés
Nekem teljes mértékben,jövedelmem egyre jobban nő,minden célom le van írva és valósulnak megfelele minden.Január elsején amit leírtam abból már kettő megvalósult,pénz és barátnő.
Kíváncsi vagyok nektek hogy segítettek ezek a dolgok.
2012. febr. 2. 11:35
11/12 anonim válasza:
Sziasztok
Mindenkinek nagy szeretettel tapasztalatból ajánlom Szabó Péter motivációs előadó könyveit, hanganyagait a youtube csatornáján lévő előadásait és a Papp László Sport Arénában 2016. 12. 18-án lévő előadását
Ez nem rejtett reklám csak hálás vagyok neki mert megváltoztatta az életem
12/12 anonim válasza:
A titok az nem teljes egészében igaz, attól hogy ülsz és koncentrálsz egy magas üzleti IQra nem lesz olyanod, a tudásod a könyvekből gyarapítsd. Nekem az említett emberek nagyon sokat segitettek, gondolkozás Omar teljesen megváltoztatták az általuk írt konyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!