Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy össze szeretnék szedni kb 20-30 ezer forintot.. az, hogy mire kell nem fontos(nem kell rosszra gondolni:))

A lényeg, hogy nyáron nem igazán tudok dolgozni sehol, nincs igazán lehetőség, pláne nemrég zártak be itt egy levis gyárt.. és jó pár százan munkanélküliek.. 16 éves vagyok(fiú), tehát diák. (szóval hamarabb alkalmaznak felnőtteket mint egy diákot..és most van jó pár munkanélküli)

a kérdés tehát: hogyan/mivel tudnék összeszedni kb 20-30E ft-t ? lehetőleg kb június végére (tehát ilyen reklám kattingatós, 0.00005 eurós dolgok nem nagyon érdekelnek mer sok idő mire annyi refet szerzek hogy érjen is valamit, akkor is max havi 2-3ezer ft)

minden (komoly) véleményt/ötletet szívesen várok!! segítsetek, köszönöm.

sry ha hosszú lett

2009. máj. 31. 01:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, utána járok még a dolgoknak!
2009. máj. 31. 17:58
 12/16 anonim válasza:
2010. máj. 11. 10:30
 13/16 anonim válasza:
kezdj el lottózni hátha szerencséd lesz.
2010. aug. 19. 09:37
 14/16 anonim válasza:

tippmixelj! én már nyertem vele nem is keveset, de persze ez sem úgy megy, hogy rámondod, hogy ez nyer stb., viszont ha a heti meccsekre rákeresel neten, megnézed, hogy ki sérült, hogy van-e motivációja egy csapatnak (pl bajnokok ligájába akar bekerülni, és akkor ezt a meccset nyernie kell) stb., és így már megsokszorozod az esélyeidet :) nyerhetsz vele akár 200 ft-ból 400.000-et is, ha ügyes vagy. (ez a max. tekintve, hogy ezzel "könyebb" nyerni, mint mondjuk a lottóval, ahol 70 trillióból egyszer elvileg nyer mindenki, na jó csak mondtam egy számot, de valóban nincs sok esély rá..)

Sok szerencsét, bár tudom, hogy már másfél éve lejárt kérdés, de hátha még valakinek jól jön ez a tipp, aki erre rákeres..:)

2010. okt. 23. 00:45
 15/16 anonim ***** válasza:
@látom, neked nem jött be a PTCzés, mindenesetre én volt hónap, hogy 40 ezret összehoztam vele (Cashium) sajna az már megszűnt, most e-tasks.net-en vagyok jelen :D egy olyan oldal, ahol nem feltétlen csak refekkel keresel, silver tagságommal ott havi 5-6 ezer összejön így is csak pár emberrel. Tudsz angolul? Ajánlom figyelmedbe az e-a-r-n.net -et, ahol netes módszerek vannak leírva. gondolom inkább preferálod, mint a kétkezű munkát.
2011. máj. 8. 21:44
 16/16 Stifler_R válasza:
Adok ötletet ,ha még kell csak privátba és ez univerzális, tényleg .
2013. jan. 26. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!