Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy össze szeretnék szedni kb 20-30 ezer forintot.. az, hogy mire kell nem fontos(nem kell rosszra gondolni:))

A lényeg, hogy nyáron nem igazán tudok dolgozni sehol, nincs igazán lehetőség, pláne nemrég zártak be itt egy levis gyárt.. és jó pár százan munkanélküliek.. 16 éves vagyok(fiú), tehát diák. (szóval hamarabb alkalmaznak felnőtteket mint egy diákot..és most van jó pár munkanélküli)

a kérdés tehát: hogyan/mivel tudnék összeszedni kb 20-30E ft-t ? lehetőleg kb június végére (tehát ilyen reklám kattingatós, 0.00005 eurós dolgok nem nagyon érdekelnek mer sok idő mire annyi refet szerzek hogy érjen is valamit, akkor is max havi 2-3ezer ft)

minden (komoly) véleményt/ötletet szívesen várok!! segítsetek, köszönöm.

sry ha hosszú lett

2009. máj. 31. 01:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
gyárat* (bocsi ha van még helyesírási hiba :S:))
2009. máj. 31. 01:01
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

dolgozz

"feketén" vagy fehéren :) !!!

2009. máj. 31. 01:06
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Próbálkozz idény munkával. Pl. meggyszedés, vagy ilyesmi. Vagy az újságkihordás is lehetőség, fagyi- vagy lángos árusítás, vizimentősködés.
2009. máj. 31. 01:25
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Lapozd fel a helyi hirdetéseket! Lehet, hogy keresnek alkalmi munkára munkaeröt!
2009. máj. 31. 01:26
 5/16 anonim válasza:
78%
Szerintem mindenképpen munkával és vannak MELÓDIÁK SZÖVETKEZETEK országszerte a TESCO-K állandóan keresnek munkaerőt és ha tudsz valamit készíteni amit más nem pl.: kulcstartó olyan fonott pl.nem jelent túl nagy befektetést és talán eladható is. próbáld ki. de ha fonalból valami szintén kulcstartónak baba vagy maci most nem mint ajándékot készítsd hanem eladni.
2009. máj. 31. 06:11
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Pókerezz a neten!
2009. máj. 31. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Veled egy városban élek,ha lány lennél,esetleg a Tescoban felvennének,de ahogy a helyzetet ismerem,nem sok esélyed van.Próbálj érdeklődni a Munkaügyi Központban,vagy esetleg az iskoládban.
2009. máj. 31. 10:17
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Eszembe jutott,hogy most van a cseresznye,meg a meggy szezon,a zöldborsó is most érik,esetleg lehet szedni.Ha nem találsz ilyen hírdetést,menj be a Falugazdához,az talán tud segíteni.De vannak olyan idős háztulajdonosok,akik keresnek valakit,aki megkapálja a kertjüket,( ehhez persze hirdetned kellene),általában 5-600.-Ft órabért szoktak adni,meg étkezést. Sok sikert!
2009. máj. 31. 10:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idő alatt nem igazán lehet munkát találni(sajnos). ÉN inkább eladnám a feleslegessé vált dolgaimat.

Egyébként tapasztalatból mondom, hogy a vízimentősködéssel nem lehet pénzt szerezni. Maga a tanfolyam elég drága, kb. egy hónapnyi pénzed elmegy rá. +a fizetésedből vonják le a ruhát, övtáskát stb. A pénzed nagy része meg elmegy kajára, hacsak nem veszel minden nap 5db kiflit...

2009. máj. 31. 13:10
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Gyümölcsszedést tudom ajánlani én is. Más típusú munkára nem nagyon keresnek korodbelieket. Balaton környékére kerestek tavaly, szerintem idén is.
2009. máj. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!