Érdemes ingatlanirodánál hirdetni az eladó lakásom?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat kér, többszáz ezer ft, ér ennyit? Egyedül nem tudom eladni?2009. máj. 30. 13:32
1/1 anonim válasza:
De, minden bizonnyal el tudonád adni, kérdés mennyiért és mennyi idő alatt. Lehet, hogy az ingatlanos sokat kér, de pontosan meg tudja becsülni Neked, hogy mennyit ér a házad illetve az ő érdeke is, hogy jó áron adja el. Illetve szerintem sok-sok időt meg lehet vele spórolni, tudja mikre kíváncsiak az emberek, olyan fényképeket tölt fel. Tudja hogy hol keresnek ingatlant. Szerintem megéri, hogy nem neked kell vele szórakozni, és lehet, hogy az ő hozzáértésük többet fog hozni mint az az összeg amit ők elkérnek. De azért válogasd meg, hogy kiket választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!