Szerintetek ezt fel lehet tenni vaterára? (Főleg nők válaszát várom) (Kép lent)
Volt már használva?
Mert ha igen, akkor nem hiszem, hogy meg fogják venni. ( meg nem is túl higénikus)
Fel lehet tenni mindent, maximum nem veszik meg. De szerintem akinek igénye van arra hogy púderezze magát, az biztosan nem fogja használtan megvenni.
Férfiszemmel én soha sem vennék használtan borotvát, de gondolom te sem fogkefét. Ez ugyan olyan dolog.
Hát azért a fogkefe meg púder nem ugyanaz. :)
Én már vettem vaterán pl. 1 Ft-ért használt rúzst és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Pedig szerintem az is már ősrégi lehetett, de használható és hasznos a számomra.
"Én már vettem vaterán pl. 1 Ft-ért használt rúzst és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Pedig szerintem az is már ősrégi lehetett, de használható és hasznos a számomra." ez masszív igénytelenség....az nem jut eszedbe, hogy milyen baktériumokat vettél meg vele illetve, hogy hogyan hat a bőrödre/egészségedre egy régi használt szépítőszer??? :-0
még a saját régebbi rúzst/púdert krémet sem szabad felhasználni, nem hogy másét ...
Szerintem tedd fel,aki nem finnyás és kell neki jó áron az úgyis megveszi.
Szerintem nincs ebben semmi,van akinek nem olyan fontos az ami egyeseknek.Én védeném a kérdezőt.Miért veletek még nem fordult elő sose,hogy a barátnőtök,tesótok,szobatársatok sminkcuccait használtátok?Lett bármi bajotok tőle?
Velem már olyan is előfordult,hogy pl a párom egy régebbi koccanás helyén(autóbaleset) talált egy csomó márkás de használt illatszert,sminket,simán elhasználtam és még mindig élek.Fujjoghattok,sztem nincs ebben semmi rendkívüli,sőt spóroltunk egy csomó pénzt.
"Szerintem tedd fel,aki nem finnyás és kell neki jó áron az úgyis megveszi." Ez nem finnyásság, hanem igényesség...és inkább megveszem a dm/rossmann olcsóbb saját márkás sminkjeit vagy nem festem magam, minthogy másét, főleg egy ismeretlen valaki használt és szemmel láthatóan legalább 4-5 éves púderjét használjam
"Szerintem nincs ebben semmi,van akinek nem olyan fontos az ami egyeseknek." Így van, az igényteleneknek nem fontos
"Én védeném a kérdezőt.Miért veletek még nem fordult elő sose,hogy a barátnőtök,tesótok,szobatársatok sminkcuccait használtátok?Lett bármi bajotok tőle?" Még a tesóm sminkjeit sem használtam sose és ennek nem csak az volt az oka, hogy teljesen más színeket használt
"Velem már olyan is előfordult,hogy pl a párom egy régebbi koccanás helyén(autóbaleset) talált egy csomó márkás de használt illatszert,sminket,simán elhasználtam és még mindig élek." Kukázni meg pláne nem kukáztam még....
"Fujjoghattok,sztem nincs ebben semmi rendkívüli,sőt spóroltunk egy csomó pénzt." én inkább azzal spórolnék, ha nem telik új sminkcuccra, hogy nem veszek és nem festem magam, de egy autóbaleset helyszínén heverő, vadidegen ember sminkcuccait nem használnám az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!