Befektetési arany vásárlásakor kapok hozzá LBMA tanúsítványt?
Figyelt kérdés
Vagy ez attól függ, hogy hol veszem? És mindenképp csak olyat vennék, amely gyártó az LBMA listán szerepel!2012. jan. 28. 08:04
1/2 PĂŠterK válasza:
Ăn nem kaptam kĂźlĂśn papĂrt hozzĂĄ, de a kĂĄrtyĂĄn (pl Karatbars) ill. a borĂtĂĄs alatt (Argor) fel volt tĂźntetve hogy LBMA tag a gyĂĄrtĂł, de biztosan csak az interneten a gyĂĄrtĂłk listĂĄjĂĄt elleĹrizve tudtam meggyĹzĹdni rĂłla. A lĂŠnyeg hogy csak minĹsĂtett befektetĂŠsi aranyat vegyĂŠl, mert pl 10 ĂŠv mĂşlva ha megszĹąnne a cĂŠg ahol visszvĂĄltanĂĄd akkor bĂĄrhol visszaveszik.
2/2 PĂŠterK válasza:
Én nem kaptam külön papírt hozzá, de a kártyán (pl Karatbars) ill. a borítás alatt (Argor) fel volt tüntetve hogy LBMA tag a gyártó, de biztosan csak az interneten a gyártók listáját ellenőrizve tudtam meggyőződni róla. A lényeg hogy csak minősített befektetési aranyat vegyél, mert pl 10 év múlva ha megszűnne a cég ahol visszaváltanád akkor bárhol visszaveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!