Online tőzsdézéssel kapcsolatba lenne kérdésem, az hogy ha veszek árut pl cukor, olaj arany ilyesmik akkor az megvan élőben is vagy el kell szállítani vagy hogy megy ez a dolog?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 20:38
1/24 anonim válasza:
Nem szállítják le fizikailag.
Csak valamelyik bugyuta magyar filmben volt egy ilyen, hogy leöntötték a faszi ajtaja elé búzát.
2/24 A kérdező kommentje:
értem köszönöm de akkor hogy müködik pontosabban?
2012. jan. 24. 20:53
3/24 anonim válasza:
Úgy, hogy a vételi meg az eladási árfolyamkülönbözet a te hasznod, vagy veszteséged, ami viszont valódi pénzt jelent.
Ha nyersz rajta, azon a pénzen aztán vehetsz fizikai olajat vagy aranyat is, ha akarsz. Csak nem ott, mert a tőzsde spekulációra való, nem vegyesboltnak :P
4/24 A kérdező kommentje:
igen most már és 16 évesen elkezdhetem igazi pénzzel sjaát bankszámlával?
2012. jan. 24. 21:13
5/24 anonim válasza:
Persze hogy leszállítják, hiszen ez a tőzsde lényege. Az más kérdés, hogy ahol te fogsz kereskedni, ott nem kell ilyen miatt aggódnod.
6/24 anonim válasza:
Így van, de te nem fogsz tőzsdézni, hanem egy brókercégen keresztül fogsz instrumentumpárokat vásárolni, pl USD/OIL, (nem tom mi a neve) meg ilyenek. De pl ha tőzsdén veszel Microsoft részvényt, akkor megkapod a meghívót a közgyűlésükre is. Általában a közgyűlés után 2 héttel meg is érkezik :)
7/24 A kérdező kommentje:
de azzal is tudok sok pénzt keresni? de akkor 16 évesen is tudok?
2012. jan. 24. 22:20
8/24 anonim válasza:
Miért érzem úgy hogy ez a fiú rákattintott az oldalt villogó hirdetésre amit azt ordítja a pofádba hogy tőzsdézz és Paris Hilton is széttárja előtted a lábait.
Nyilvánvalóan fingja sincs róla mégis annyira beleélte magát hogy sok pénzt fog keresni. Ez így nagyon nem oké.
9/24 A kérdező kommentje:
nem éltem bele magamat hanem már gyakorlok demoba és megyeget és érdekelt hogy teljesen hogy mükszenek ezek a dolgok enyi
2012. jan. 24. 22:44
10/24 anonim válasza:
Nem értem mit kell irigykedni, én már tucatnyi 16 éves tőzsdemilliomost láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!