Online tőzsdézéssel kapcsolatba lenne kérdésem, az hogy ha veszek árut pl cukor, olaj arany ilyesmik akkor az megvan élőben is vagy el kell szállítani vagy hogy megy ez a dolog?
Az, hogy kinek melyik a legmegfelelőbb, azt saját maga kell eldöntse mindenki. Figyelembe kell venni sok mindent a döntéshez. Költségek, támogatás, kereskedési felület, stb. Nem mindegy, hogy 1-2 a spread, vagy 3-4. Pár dollár cent vagy 0,01%.
Ezeket mérlegelni kell a sok tucat cégnél és utána dönteni.
Az említettek azok amikről nem, vagy csak minimális negatív visszhangot találtam jómagam is, különböző magyar és külföldi fórumokon.
A legtöbb negatívumot az eToro-ról és a Plusz500-ról hallottam, de ez csak saját tapasztalat.
Ügyelni szinte mindenre kell. Erről könyvet lehetne írni. Az ajánlott linkeken szerintem minden kérdésedre választ tudsz kapni. Ami a legfontosabbak közé tartozik a jó brókercég választáson kívül, hogy sose az érzelmeid vezessenek, alakíts ki egy stratégiát és tartsd magad hozzá mindenáron.
Offshore cégen keresztül kereskedve évek óta, havi 60-70% hozamot érek el.
Igaz, ehhez napi 8-10 órát skalpolok devizával.
11.28-01.01-ig: 68%
01.24-01.27-ig: 7,8%
Lehet keresni, csak tőke kell hozzá és ésszel kell csinálni!
Ne akarj rögtön nagy pénzt keresni és ebből megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!