Mi a garancia Vaterán, hogy pl: személyes átvételnél
nem ütnek le?
Figyelt kérdés
Furán hangzik , de mi a garancia hogy pl: ha találkozok azzal az emberrel aki megvette a tárgyamat vaterán az nem fog-e leütni vagy ellopni az aukció tárgyát Nem szeretném így végezni.
2012. jan. 27. 22:33
1/9 tetro válasza:
Mi a garancia arra, hogy nem ütnek le amíg a találkozóra mégy? Mi a garancia arra, hogy nem rabolnak ki csak úgy a cipődért?
2012. jan. 27. 22:52
2/9 anonim válasza:
tetro, igen, de ha tudják rólad, hogy nagy értékű cucc van nálad, azért kicsit rosszabbak az esélyeid...
2012. jan. 27. 23:34
3/9 tetro válasza:
nem tudom mennyire nagy értékű cucc lehet ez. én rendszeresen fotózok a városban többmilliós fényképezővel. a legdurvább atrocitás ami ért eddig az volt, hogy a 8ker legszakadtabb részén odajött hozzám három igen szakadt ám tagbaszakadt roma gyerek, hogy hé te haver gyere má ide. csinájjá már róluk egy fotót, aztán egyikünknek van ímélje, oda elküldöd ugye?
ráadásul ennyire erővel amikor az autódból kiszállsz azt is elrabolhatnák. szóval kíváncsi lennék mi az a hatalmas érték...
2012. jan. 27. 23:43
4/9 anonim válasza:
ha egy sötét, kietlen, ipartelepen lévő utcában beszélsz meg éjjel 2-re egy találkozót, akkor semmi garancia rá ...
2012. jan. 28. 00:55
5/9 anonim válasza:
Semmi. Pont ezért nem szabad vaterázni. De kimozdulni a lakásból is tilos. Az autós balesetek 100%-a az utcákon történik! Akkor meg hát nem biztonságosabb otthon?!
Apám, ekkora barom kérdést még nem láttam. Nyilvános helyre beszéled meg a találkozót, pl. pláza, főtér egyebek és nem üt le senki...
2012. jan. 28. 07:15
6/9 csibexke válasza:
a találkát mindenképp napközben,forgalmas helyen kell lebonyolitani. én is igy szoktam. lakásra szinte sose megyek,ha igen akkor is nappal :)
2012. jan. 28. 09:57
7/9 anonim válasza:
Mi a garancia az eladónak hogy te nem ütöd le vagy nem hamis pénzzel fizetsz vagy állítasz oda ötödmagaddal és fenyegeted meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!