Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay.hu mennyire megbízható,...

Ebay.hu mennyire megbízható, milyen plusz költségek lehetnek és kb. mennyi?

Figyelt kérdés

Ha az ebay.hu-ról rendelek valamit, kb 4000 Ft.-ért,a mibe a szállítás is beletartozik, és az van odaírva, hogy az ár a vám és egyéb költségeket nem tartalmazza, kb. mennyi plusz kiadás lesz az nekem (pl. Kínából rendelek valamit).

Paypal kártyával kapcsolatos vélemények?

2012. jan. 27. 16:30
 1/4 anonim válasza:
Én már sokszor rendeltem az Ebayről, és ezen keresztül Kínából is, nekem sose volt plusz költség azon felül, amit feltüntettek. A megbízhatóságot úgy tudod ellenőrizni, ha megnézed az eladó adatai közt, hogy mennyit adott el,és, hogy mennyi a pozitív vissza jelzés. (pl.: 1245 eladás-98.9% pozitív vissza jelzés)
2012. jan. 27. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
40-50ezres tételeket sem vámolnak meg, nem hogy ilyen apróságokat.
2012. jan. 27. 21:11
 3/4 anonim válasza:
Így van, még 200.000 Ft feletti kamerát sem vámolták meg nekünk.
2012. jan. 28. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Még annyi lenne a kérdésem, hogy Hongkongból rendelt-e már valami, tapasztalatok, vélemények?
2012. jan. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!