Találtam egy állás hirdetést: teafű csomagolás otthon,60FT/DB, hetente fizetés. Próbálta már valaki?
Szinte 100 %, hogy kamu. Ezeket gyárakban, STERIL körülmények körülmények, ellenőrizhető módon csomagolják. Vagy te mit gondoltál? Ittál már egyáltalán teát? Tudod hogy néz ki? Szerszámod se lenne hozzá, ha a filteres teát vesszük.... A "gyógyszertári" teák pl. (kamilla, ilyen-olyan gyógynövényes), amiket papírzacskóban lehet venni, azokat ellenőrizhető helyekről szerzik be.
Szerinted inna bárki is, ha nem lehetne ellenőrizhető a dolog? És ha beletüsszent vki, netalán belehány...vagy még rosszabb?
Köszi szépen a tartalmas hozzászólást!!! Hogyne ittam volna már teát?! Steril mi?? Jártál már te vágóhídon?? Amit utána jóízűen otthon eszel húst, szalámit..... Inkább nem mesélek semmit.. Na ennyit a steril teákról!!Azt írták hogy csak dobozolni kell!
Írtam neki, igen fizetni kell 2500Ft-ot, ( így már szerintem is kamu )elméletileg azért hogyha nem küldenéd vissza! Írtam azt is neki hogy mi a biztosíték arra hogy tényleg lesz munka, és hogy mondja meg a cég nevét, és már nem is válaszolt! Szerintem ennyi!!
De ha valaki mégis kipróbálta, elmesélhetné mi volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!