Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan aki ért a rövidtávú...

Van olyan aki ért a rövidtávú tőzsdei befektetéshez s ezzel kapcsolatos dolgokhoz, és szívesen válaszolna egy-két kérdésemre?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolom zárva van az adott piac, azért nem lehet lezárni azokat a pozikat.
2012. jan. 23. 22:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Értem, akkor majd holnap megpróbálom lezárni.

Ha még nyaggathatlak egy-két kérdéssel:

Szombaton úgy láttam a grafikonon, hogy érdemes a Commerzban k részvényeket venni és ma láttam a portolion, hogy valóban jó döntés volt, mert növekvő tendenciát mutat, de nem vettem belőle elég részvényt, ha most plusz veszek hozzá, akkor az már nem olyan ésszerű igaz, mert már nem olyan kedvező árú, mint szombaton volt? Vagy még is?

2012. jan. 23. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha arra számítasz, hogy továbbmegy, akkor érdemes lehet venni. Sokan amúgy is több lépésben nyitják-zárják a pozíciókat, kockázatkezelési szempontok miatt.
2012. jan. 23. 22:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. jan. 24. 16:22
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Szerintem az alábbi oldalakat olvasgasd pár hónapig, míg mindennel képben leszel.

Ezeken megtalálod a legajánlottabb brókercégeket is.

Tanuld meg kezelni a Meta Trader 4 programot!

[link]

[link]

2012. jan. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!