Van olyan aki ért a rövidtávú tőzsdei befektetéshez s ezzel kapcsolatos dolgokhoz, és szívesen válaszolna egy-két kérdésemre?
Leírom a koromat, bár remélem nem fog elriasztani a válaszadástól: 17 éves és 9 hónapos vagyok :D
Demó számlán kezdtem el gyakorolni a tőzsdei kereskedést. Tudom, hogy teljesen más, mint valódi pénzzel, de szerintem arra jó, hogy megtanuljam a fortélyokat, vagy gyakoroljam a tanultakat. 3 napja kezdtem el ezzel újra foglalkozni, de most komolyabban érdekel, mint bármikor, ez alatt a 2 nap alatt kemény 30.000 Ft profitot csináltam 3 részvény vásárlásával (a grafikonból spekuláltam ki, hogy szerintem érdemes e befektetni abba a bizonyos részvénybe/ekbe. Először a grafikon leolvasással kapcsolatban szeretnék kérdezni:
1. Gyertya- vagy vonalgrafikont érdemes használni?
2. Hogyan kell helyesen leolvasni a grafikonokat?
Most nagyon hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Köszönöm!
És valóban érdemes megvenni ezt a könyvet?
És miért a gyertyásat érdemesebb?
Érdemes, az elég jó könyv.
A gyertya sokkal több információt hordoz, sokkal vizuálisabb, mint a vonal.
Értem, köszönöm!
És esetleg annak helyes leolvasásához tudsz egy-két tanácsot adni?
Oké,köszi!
3 nyitott pozícióm van (a Plus500 programmal), mind nyereséges, de nem tudom bezárni a pozícióimat, elvannak szürkülve, nem lehet rá kattintani, nem tudod, hogy lehet lezárni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!