Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aukciós oldalon lehet ilyet?

Aukciós oldalon lehet ilyet?

Figyelt kérdés
Ha valamit felteszek egy aukciós oldalra, ami még nincs a birtokomban, meg tudom rendelni ha leüti nálam valaki a pénzéből olcsóbban egy másik oldalról, természetesen az adót befizetem utána, a nyereségemnek, akkor azzal nincs semmi gond, ugye jól gondolom?
2012. jan. 18. 23:27
 1/2 Shai-Hulud ***** válasza:

Igen. Megteheted. De nekem az a tippem, hogy nem jön be az ilyen üzlet. Nem mondom, hogy egyetlen eladásod sem lesz, de szerintem nem sok.

Az interneten más is rá tud ám keresni a hasonló árukra, és vannak kifejezetten ár-összehasonlító oldalak is...

Na mindegy, próba cseresznye! :-)

Pedro

2012. jan. 19. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de egyre többen ismerik az eBay-t. Másfél éve még jól ment így is de most már nincs rá nagy kereslet. Az emberek nem hülyék azért. Látják hogy sokan csinálják ezt és veszik a fáradtságot hogy felkutassák a forrást. Itt a GYK-n is sokan kérdezik.
2012. jan. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!