Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterával kapcsolatban lenne...

Vaterával kapcsolatban lenne egy-két kérdésem?

Figyelt kérdés
Volt egy aukció amire licitáltam,én vittem volna az árut,erre az eladó törölte az aukciót,arra hivatkozva,hogy meghibásodott a termék(sztem ez egy kifogás,mert többször is elhangzott,hogy nagyon kevés ez az ár érte,tehát szerintem nem találta elegendőnek a licitet amit meghatározott a termékre eredetileg),viszont még garanciális,és miután mondtam hogy dehát garanciális a termék,visszaírt hogy meg is csinálják,viszont "rengeteg idő".Ezt követően visszaírtam neki,hogy hajlandó vagyok megvárni,mire ő:a szervízben ajánlottak érte x összeget(többet mint én-nem szeretném leírni),így annak fogja eladni.Szóval ezzel az lenne a kérdésem(mivel nem találtam a vatera szabályzatban hogy működik ilyenkor ez),hogy ilyenkor elvileg enyém kéne legyen az áru,vagy sem.Esetleg forduljak a vaterához?Elég inkorrektnek tartom ezt,nem hogy megmondta volna az igazat.

2012. jan. 18. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer lehet törölni olyan futó aukciót amire megérkezett az első érvényes licit. A vatera ezzel akadályozza meg hogy tömegesen és rendszeresen forduljon elő az másokkal mint ami veled is előfordult. Nagyon valószínű hogy az általad vázolt elképzelés fedi a valóságot de nem tudsz mit csinálni. A Vatera nem vállal felelősséget semmiért. Mivel nem nyerted meg az aukciót így semmilyen jogalapod nincs követelni az eladótól hogy adja elé neked a termékét, mivel az "meghibásodott" és a szabályoknak megfelelően törölte azt. Vannak ilyenek. Nem tudsz vele mit kezdeni.

Senki sem fog és nincs is joga nyomozni azután hogy valóban meghibásodott-e az aukció tárgya. Az ilyen gerinctelen eladót jobb kerülni.

2012. jan. 18. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj ebben az egészben,hogy még csak értékelni sem tudom,sebaj.Köszönöm a választ!:)
2012. jan. 18. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. Ezért lenne nagyon egyszerű a csaló eladóknak ha korlátlanul megtehetnék, de szerencsére minden 30 napban csak 1 ilyen akció engedélyezett.
2012. jan. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!