Vaterával kapcsolatban lenne szükségem segítségre. (? )
Figyelt kérdés
Ha feltöltök egy terméket ( 5 forint ) , akkor azt autómatikusan leveszi a számlámról vagy nekem kell utalni majd egy összeget?2010. nov. 26. 14:41
1/5 anonim válasza:
Ha te meghirdetsz egy terméket, és azt valaki megveszi, akkor egymás közt lejátsszátok: te megadod a számlaszámod és ő utalja az árat. Ha te veszel, te utalsz. Ezenkívül a vaterának is jár egy bizonyos százaléka az eladott cuccaidnak, azt utalni kell (ha jól tudom).
2/5 anonim válasza:
Ha van a számládon pénz, akkor leveszi, lehet rosszul emlékszem, csak a licit végén a végelszámoláskor.
Ha utalnom kell, mindig többet utalok, az az enyém, így nem kell a feltöltési apróságokkal foglalkoznom.
3/5 anonim válasza:
300 ft (jutalék, feltöltés díj )után küldenek "számlát". és azt, ha van befizetett, levonják abból, ha nincs, azt hiszem 2 héten belül be kell fizetned.
4/5 A kérdező kommentje:
és ha valaki licitált az árumra azt hol tudom megnézni?
2010. nov. 26. 15:17
5/5 anonim válasza:
1. Vagy úgy, mint bárki más, ami csak érdeklődik
2. Kapsz email címedre értesítést, hogy "történés" van feltöltött cikkednél.
3. Te, mint eladó, regisztrálva vagy, bejelentkezés után feltöltött/licitált termékeim menüpontban mindent megtalálsz.
4. Olvasd már el 1* figyelmesen a Vatera erről szóló ismertetőjét, szabályzatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!