Végre eladtam a házamat. Az érte kapott pénzt szeretném megmenteni a várható bizonytalan időszak utáni időkre. Ezen az oldalon elég okos, meggondolt tanácsokat lehet olvasgatni. Kikötésem: ingatlant nem veszek, semmilyent. Kötvény, részvény nem érdekel, hosszútávú befektetés sem. Egyszerű betétben /takarék/ helyezném el, amelyhez bármikor hozzáférek veszteség nélkül. De hol? Forintban, vagy valutában? Itthon, vagy másutt?
Arany vagy más fém. Noha a vásárlásnál lesz veszteséged, demivel az ára megy föl, valszeg ezt vissza is nyered, sőt még hasznod is lesz. Könnyen visszaváltható, könnyen befalazható;)
2012. jan. 15. 21:49
2/18 Nesszike válasza:
Szia!
Egyre többen a külföldet ajánlják pl Ausztriát, hogy ott nyisson számlát aki tud. Szerintem nézz körbe több irányba. Az arany se rossz tanács. De mielőtt döntesz, jól gondold át.
2012. jan. 15. 22:21
3/18 anonim válasza:
Az arany értékét nagymértékben a gyakorikérdések.hu oldal növeli, mivel minden egyes befektetési kérdésnél biztos van legalább 2 válaszoló, aki az aranyba való befektetést tanácsolja, ezért mindenki aranyat fog venni, és rohamosan megy fel az értéke.
Én is mindjárt veszek jópár aranyrudat, mert ha így folytatjátok, akkor többszáz %-os hozamot tudok elérni. :D
Az iróniám nem tükrözi a véleményemet, de vicces volt megjegyezni.
Amúgy én is a külföldi számlanyitást tudom javasolni, ha a gyors hozzáférhetőség neked fontos.
2012. jan. 15. 23:03
4/18 anonim válasza:
Az arany értékállóságát jelzi hogy amióta van írás, azóta megbízhatóan őrzi az értékét. Mondjatok még egy ilyen dolgot.
2012. jan. 15. 23:12
5/18 anonim válasza:
Még egy ilyen jó dolgot?
Az emberi élet, az felbecsülhetetlen --> vegyél rabszolgákat :D
2012. jan. 15. 23:43
6/18 anonim válasza:
Nem jó, nagy az amortizációjuk és a fenntartási költségük... :)
2012. jan. 15. 23:56
7/18 anonim válasza:
Akik most vittek ki a penzuket Ausztriaba azok nem keveset fognak bukni, mert a Ft vissza fog szepen korrigalni a normalis ertekre, azaz ezeknek a bepanikoltatott, penzugyhoz semmit sem erto embereknek sikerult a leheto leg dragabb arfolyamon EU-t venniuk.
2012. jan. 16. 05:05
8/18 anonim válasza:
PSZÁF oldalon van betét-összehasonlító, válaszd ki a neked megfelelőt.
2012. jan. 16. 07:03
9/18 anonim válasza:
Digo:te elvagy nagyon tévedve. Hosszú ideig nem fog a forint javulni. Nagyobb az esélye,hogy inkább romlani fog.
2012. jan. 16. 07:48
10/18 anonim válasza:
"Digo:te elvagy nagyon tévedve. Hosszú ideig nem fog a forint javulni. Nagyobb az esélye,hogy inkább romlani fog."
Amint bármiféle megállapodás születik az IMF-el rögtön javulni fog, és a kormány meg fog állapodni velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!