Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valóban olyan jó üzlet az...

Valóban olyan jó üzlet az Onex, mint amilyennek hirdeti magát?

Figyelt kérdés
Kaptam egy felkérést, de nem merek belevágni, míg meg nem győződtem róla, hogy ez nem átverés. Mert abban már volt részem.
2012. jan. 15. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Tehát munka nélkül akarsz pénzt keresni? Amíg ilyenre van igénye valakinek, addig virágozni fog a pilótajáték "üzletág". Vagyis szerintem örökké. Egyszer indítok egy ilyet! :) Csilliákokat fogok keresni az ilyen emberekből!
2012. jan. 16. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyáltalán nem "munka nélkül akarok pénzt keresni".

25 éves munkaviszonnyal rendelkezem 43 évesen.

Felneveltem négy gyereket.

Csak egy információra lett volna szükségem.

Létezik olyan, hogy jövedelem kiegészítés.

Még egyszer köszönöm a válaszadásra fordított időt és energiát.

2012. jan. 17. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek, nagyon csúnyán fogalmaztam. Sajnálom. Ne vedd magadra, nem személyesen neked szólt, hanem annak, aki magára ismer a történetben.

Bocsánat mégegyszer, az indulatom inkább annak szólt, aki tudja, hogy átverés, de mivel őt már rászedték, az egyetlen kiút neki, ha másokat is átver.

Rengeteg ilyennel találkozom, nagyon sokan esnek piramisjátékok áldozatául. Ez azért különösen rossz, mert emiatt vonakodnak a hálózatépítés üzletágtól is, amivel viszont óriási lehetőségeket kapunk, és adhatunk tovább.

Összegzésül: nem, nem jó üzlet, EZ átverés.

2012. jan. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!