START kártyát ki tudom úgy váltani hogy előző két évben nyáron voltam minimális ideig bejelentett diákmunkán?
Figyelt kérdés
Most olvastam a kártya igénybevételének feltételeiről, és ott azt írják hogy a tanulmányaim befejezése után ha nem létesítettem munkaviszonyt stb akkor igénybe vehetem. Szóval ezek szerint korábbi éveket nem nézik csak suli befejeztével ne legyen bejelentett munkám. Amúgy is az a diákmunka jelentéktelen gyakorlat, tapasztalat és bármi máshoz. 20 éves vagyok2012. jan. 14. 23:05
1/3 anonim válasza:
Hát ez azért nem így működik, hogy jelentéktelen-e a munka, egy nap munkaviszony már kizárja, hogy start kártyás lehess. Viszont a diákmunka ebbe nem számít bele, ha több évet dolgoztál volna diákmunkásként, akkor sem :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem már nincs start kártya.
3/3 A kérdező kommentje:
START kártya még van úgy tudom, viszont extra, és plusz nincs. Kizárólag diákmunkán voltam, remélem ez nem lesz kizáró ok.
2012. jan. 15. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!