Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Kislányom tavaly betöltötte a 3.életévét.Jelenleg a szabimat töltöm és utána számolok le a céggel ahol dolgoztam 12 évet mivel nem vettek vissza.Ahogy leszámolok egyből el kell mennem munkanélkülire,hogy folyamatos jogviszonyom legyen mivel kistestvért szeretnénk de még nem jött össze a baba?!Vagy ha magamnak fizetem a tb-t és amint teherbe esek akkor is elmehetek munkanélkülire, úgyis jogosult leszek a tgyásra és a gyedre? Vagy így már nem számít folyamatosnak? Úgy tudom fel lehet függeszteni a munkanélkülit,hogy a szülés napján állományban legyek.Bocs ha hülyén fogalmaztam de remélem azért érthető voltam?!
2012. jan. 11. 17:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!