Hallottatok valamilyen állást Budapesten?
Nem akarlak lekornyasztani de szinte mindenkinek van érettségije /ami ma már nem sokat ér/ és az összes munkanélküli azonnal tud kezdeni a probléma csak ott kezdődik, hogy van millió munkanélküli pesti meg egy rakás nem pesti szóval egy állásra ráugranak minimum 5-700-an és még nem is mondtam sokat.
A másik meg az, hogy a leg pitiánerebb munkára is
diploma meg középfokú nyelvismeret kell.
Ma már takarítani sem olyan egyszerű elmenni mert tízből kilenc helyen tele vannak és napi szinten vannak jelentkezők, vagy őket is leépítik éppen, vagy be se jelentenek és kapsz minimálbért.
Van diákmunka de ma már a többség szívesebben dolgoztat egyetemistákat, főiskolásokat.
Érettségivel valami hulladék melót kaphatsz.
Ezerrel keresnek munkatársakat a Zepternél lehet edényeket stb árulni, lehet telefonos értékesítőnek menni vállalkozóival jutalékért, meg pénzügyi tanácsadónak-élrtékesítőnek egy tanfolyam után ami szintén nem leányálom.
A multiknál sokra ne számíts se hétvége, se jó fizetés, az idődet ők osztják be.
És ha már idejössz számíts minimum 50 ezres albérletre minimum 45 ezer rezsi, és még élj meg. Legalábbis ha nincs ismerősöd itt.
Persze ettől még lehet mázlid feladni nem kell csak szerettem volna vázolni a helyzetet, mint pesti munkanélküli, hogy ne érjenek nagy meglepik.
Egyébként meg fel kell menni az expressz.hu ra ott vannak állások vagy végig kell kutatni az összes álláskereső oldalt van egy rakással.
Sok szerencsét.
Egyébként milyen messze vagy? Mert egy csomó helyen többfordulós állás interjú van és még így se biztos hogy bejutsz, megérné utazni?
Az albérletet meg lehet oldani sokkal olcsóbban is, én 50-ért lakok itt albérlet+közös költség+rezsi.
Ami munkákat mondtál, azoknál szerintem őtudná eldönteni, hogy személyreszabottan neki megfelelne-e. Igaz, hogy egyik sem leányálom, de melyik munka az itt Magyarországon? :)
Sőt, az említettek közül valamelyiket rendesen meg is fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!