Albérlőt kirakni hogyan lehet ha nem fizeti a közüzemi számlákat és bérleti díjat?
Olyan nincs hogy a szolgáltató nem köti ki őket.
Amikor a mi albérlőink nem fizettek simán kikapcsolták az áramot a házba.
Utána nagy nehezen sikerült kidobatnom őket de 480 ezer forinttal így is lehúztak.
Én a következőt tettem hasonló okok miatt(csak nálam 180 ezer forint tartozást halmoztak fel,amit nem voltak hajlandóak fizetni) Mivel engem is kiröhögtek,hogy gyerekkel nincs jogom kidobni őket a saját lakásomból,így én a következőket csináltam
-kiköttettem a villanyt,és a vizet is elzárattam.(gáz nem volt,így azzal nem kellett foglalkoznom,minden árammal működik.Villanytűzhely,még a fűtés sem gázzal ment)
-Amikor nem voltak otthon(dolgoztak,agyerek oviban) felbéreltem 4 ruhásszekrényű emberkét akik szépen összepakolták a személyes dolgaikat,és kitették a lakás elé.(bútorozott lakást adtam ki,így jóformán csak a ruhájuk,személyes tárgyuk volt csak) A zárat kicseréltettem.
Első alkalommal az apuka betörte a lakás ajtaját.Így feljelentettem,hogy betörést okozott.
Végül elmentek.
Jelenleg én külföldön élek,és a lakásom jelenleg is üresen áll.Soha többé nem adom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!