Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy dolgozhatnék a Tesco-ban?...

Hogy dolgozhatnék a Tesco-ban? (nyári diákmunkára gondolok)?

Figyelt kérdés
Segítsetek! szeretnék nyárimunkára menni a Tesco-ba(16 vagyok), és az lenne a kérdésem hogy hogy vezsnek fel oda?Mármint hogy hogy kell felvenni velük a kapcsolatot?
2009. máj. 23. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
személyzetire kell menni, és ott kérni jelentkezési lapot, kitöltöd, fénykép, aztán beadod, és majd hívnak
2009. máj. 23. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
vagy pedig bepróbálkozhatsz valamelyik iskolaszövetkezetnél, hátha akad valamilyen árufeltöltői munka a tescóban :)
2009. máj. 23. 19:59
 3/8 anonim válasza:
100%
Én 17 vagyok és én a Multi Job Iskolaszövetkezet által kerültem a Tesco-ba. (multijobisz.hu) De annyi mondok, hogy a legtöbben kihullanak 1-2 hónap után, mert nem bánnak valami kedvesen veled. A fizetés meg 450-500/h.
2009. máj. 23. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Válaszotokat köszönöm!
2009. máj. 23. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló butaságot mondott, tescoba diáknak CSAK iskolaszövetkezeten keresztül tudsz bejutni, az első számú isk.szöv. ami a tescoval foglalkozik az a fürgediák. Kérdésem az, hogy jól meggondoltad e? Én vagy 5 éve tescozok, és hát ez minden csak nem emberi... sokszor volt hogy sírva jöttem el onnan...
2009. máj. 23. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Úgy tudom, hogy a tesco a rébusz diákszövetkezeten keresztül alkalmaz diákokat.

Én a múlt héten voltam jelentkezni.

Ott kitöltesz egy papírt. Aztán kapsz egy tagsági kártyát (nem rögtön kapod meg), aztán kitöltesz még egy papírt.

Ha van munka, akkor be kell menni egy szobába, ahol elbeszélgetnek veled.

Ha nincs munka, akkor azt mondják, hogy majd telefonálnak (engem is elküldtek, hogy nincs munka, de azt mondták, hogy 2-3 hát és hívnak)!!

2009. máj. 23. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
javítom: 2-3- HÉT
2009. máj. 23. 22:49
 8/8 anonim válasza:
100%
egyik ismerősöm 16 éves volt szabad hely a tescob felhivta és pont volt szabad hely és mehetett dolgozni most kasszás és semmi iskolaszövetkezet semmi
2010. júl. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!