Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg tönkremennek a kocsmák...

Tényleg tönkremennek a kocsmák mert nem lehet cigizni?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed erről az egészről?
2012. jan. 2. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ma, január másodikán végigmentem a Nagymező utcán, ahol egymást érik a kocsmák, sörözők, cafék. Ahol már nem lehet dohányozni, azok pangtak az ürességtől. Ahol még engedik, azok tömve voltak.
2012. jan. 3. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:
előző: majd megszokják. itt angliában három éve nem lehet dohányozni kocsmában, ennek ellenére tele vannak.
2012. jan. 3. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem fogom megszokni, és nem fogok bemenni olyan kocsmába, ahol nem lehet dohányozni. És szerintem vagyunk még ezzel így páran.

Nem tudom, Angliában pontosan hogy van, de feltételezem, ott azért vannak kiskapuk.

2012. jan. 3. 21:21
 14/19 anonim ***** válasza:
nincsenek. nem dohányoznak bent. pont. ki kell menni az utcára. a kocsmák mégis tele vannak.
2012. jan. 3. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha sehol nem lehet rágyújtani, akkor nem nagyon lesz a dohányosoknak választása, ha be akar ülni egy sörre valahova. Tehát ugyanúgy be fognak menni a kocsmába, csak nem gyújtanak rá benn.
2012. jan. 3. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Kocsmába azért meg az ember, hogy jól érezze magát, nem azért, hogy szenvedjen. Lesz választásuk: nem mennek be, mert nem akarják szarul érezni magukat.
2012. jan. 3. 23:30
 17/19 anonim válasza:
Nem mennek tönkre. Ne mondja nekem senki h olyan nehéz pár méterrel arrébb menni, kimenni az utcára ha már abban a pár órában nem bírod ki cigi nélkül. Aki meg emiatt nem fog menni a régi helyeire az akkor üljön otthon. Nem szenvedés az élet pár óra cigi nélkül.
2012. jan. 4. 12:28
 18/19 anonim válasza:
Angliába működik,de Magyarország nagyon távol áll Angliától!Már most észre lehet venni hogy az emberek bár bejönnek,de nem időznek itt annyit ez által nem is fogyasztanak annyit!Ami a legérdekesebb az az hogy itt a például a nem dohányzó is kint áll az utcán a dohányzókkal,mert ő k beszélgetni jöttek volna de mivel bent nincs senki így ők is kimennek!Nem vagyok az ellen hogy védeni kell a nem dohányzót,de nem így hogy ki kell az utcára zavarni a dohányzó embert!Csak annyit kellet volna tenni hogy külön külön helyiséget kellet volna kötelezővé tenni!A lényeg az hogy a vendéglátást tönkre teszik ezzel és még más törvényekkel is,mert ész nélkül csinálnak itt mindent!
2012. jan. 4. 15:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok tönkre fog menni, de nem ezért, hanem azért mert Magyarországon annyira nincs pénzük az embereknek, hogy az ilyen jellegű szórakozásra egyre kevesebb jut.

Ezen kívül a legtöbb hely, ahol volt játékautomata most szív és ha abból korábban volt bevétele, akkor annak is annyi.

Röviden: biztosan sokan bezárnak az elkövetkező egy-két évben.

2012. márc. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!