Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha lenne váratlanul 2 millió...

Ha lenne váratlanul 2 millió forintotok, mire költenétek el?

Figyelt kérdés
Tippeket várok! Esetleg valami olyan befektetés, ami hozna is a konyhára. Semmi esetre sem körvényekre meg állampapirokra gondolok, hanem inkább reál dolgokra. Pl munkagép, ...???????
2012. jan. 2. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél munkagépet :)

Komolyan, ha tudod, hogy mit akarsz akkor kár kérdezni. Ha mindenképp valami megfoghatót keresel akkor földterület, rajta pl gyümölcsössel stb.

Nehéz válaszolni, ha nem tudjuk a terveidet (pl, hogy itthon szeretnél-e maradni), kockázathoz való hozzáálllásodat, hitrendszeredet (pl hiheted, hogy az ingatlan kevésbé kockázatos mint a bankba tenni a pénzt - és hiheted fordítva is. És mindkét esetben lehet akár igazad is, a körülményektől függően).

2012. jan. 2. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek igaza van!

de a kérdésedre válaszolva egy üzlethelyiséget nyitnék ha ma kapnék csak úgy 2M a webshopomhoz :)

2012. jan. 2. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előző válaszokhoz még csak annyit jegyeznék meg, hogy én nem tenném fel a pénzt egy dologra, hanem megbontanám. Akkor is, ha nem olyan nagy összegről van szó, hiszen, ha több dologba teszed, az biztonságosabb, mint egy esetlegesen bukó... Illetve legalább egy kicsi részéből elindítanék egy eurós megtakarítást.
2012. jan. 2. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

11:43 vagyok

Figy van egy jól menő webshopom ebből kifolyólag árukészletem is egyébként is gondolkodok üzlethelyiségben és ha most csak úgy kapnék 2M az kiegészítve ahogy írtam kinyitnék :)

"Akkor is, ha nem olyan nagy összegről van szó, hiszen, ha több dologba teszed"

ez igaz föként akkor ha valaki még tapogatózik de gondolj csak bele, ha a facebook atya csak a fele annyi szolgáltatással hozta volna létre a facebookot...

"Illetve legalább egy kicsi részéből elindítanék egy eurós megtakarítást."

Na ez amivel viszont egyáltalán nem értek egyet.

Semmi bajom a témával pénzügyi tanácsadóként is dolgozom értek a témához ha magtakarítani támad kedved nyugodtan írj!

A magtakarítások 10-20k szoktak lenni tól nyomó részben havi szinten nem pedig egybe tehát azt nem 2M ból hanem a fizetésedből lehet, kell fedezni.

Ha pedig arra gondoltál lekötnéd egy euró alapú számlára akkor pedig már maga a tudat, hogy az amiért dolgoztam olyan sokat és keményen azt nem élvezhetem ki ugye nagy közhely, hogy a pénz nem boldogít ez így is van a pénz az nem csak amire fordítani lehet az boldogít.

ugye az tény, hogy ha beteszem a számlára a pénzem nem fog többet érni nem fogok azzal keresni, hogy nem nállam van csak annyi történik, hogy amit veszít az értékéből annyival kamatozik. ergó csak halogatom az elköltését én pedig nem halogatok magamtól semmit!

2012. jan. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!