Van ilyenkor felmondási idő, vagy mit tudok egyáltalán csinálni?
Figyelt kérdés
munkahelyem becsődölt. egy másik cég felvásárolja az árukészletet és elvileg jogfolytonosan átveszik az alkalmazottakat. megillet ilyenkor felmondási idő, ha a másik cég mégsem tart majd rám igényt? mi van, ha csak a jelen munkabérem mondjuk 60-70%-át ajánlják meg fizetésként. ha nem fogadom el, az olyan, mint ha én mondtam volna fel?2012. jan. 1. 20:07
1/3 anonim válasza:
igen olyan. Ha jogfolytonosággal akarnak átvenni akkor ki van golyózva a munka vállalóval. Mondjuk azt meg kéne kérdezni, hogy a szolgálati idő is folytatódik-e, vagy le nullázódik, na ezt most nem tudom
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha teljesen megváltoznak a munkakörülmények, bérezés stb? Nem tudunk még semmit, nem közlik. :s
2012. jan. 1. 20:38
3/3 anonim válasza:
hát csak a jogfolytosságról úgy tudom az kicseszés mert hallottam ilyenről, és én meg nem rég estem át egy ilyenen de ott kifizették a végkielégítést és aztán csináltak 1 új céget, de sajnos ezeket a jogi dolgokat nem tudom, bocsi :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!