Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felépíthetem magam a könnyűsze...

Felépíthetem magam a könnyűszerkezetes házamat képesítés nélkül? Tudom, hogy kell csinálni. Spórolnom kell!

Figyelt kérdés

2011. dec. 13. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy építész mindenképp kell, aki tervezi, vagy legalábbis vállalja, hogy tervezte, illetve szerintem villanyt, gázt sem lehet csak úgy bekötni, mert veszélyesek. Egész pontosan ha magad csinálod, akkor ha gond van, nem fizet a biztosító, hiába volt biztosításod. A falakat, tetőt nem tudom.
2011. dec. 13. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:
S van olyan cég,ahol legyártják Neked a könnyűszerkes falakat? Mert Én eddig csak olyan cégeket találtam akik kivitelezők,s most Én is ennek járok utána,hogy mi lenne,ha ezektől,csak az anyagot vennénk meg?
2012. ápr. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!