Melyiket célszerű megrendelni eBay-ről?!
Figyelt kérdés
vagy
Az angolnál nincs vám, viszont drágább, a Kínainál van vám viszont olcsóbb! Mennyivel lehet drágább a Kínai rendelés a leírt árnál?!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!
2011. dec. 26. 21:40
1/5 anonim válasza:
Ha elcsípik a vámon, akkor +8% vám és az egészre +25% ÁFA.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos, gyors válaszod!:) Az én esetemben ez a 16eFT-s rendelés ha megfogják VÁM-on, akkor 21600FT-ra emelkedik az összeg, ami nagyjából egyenlő a másik árral. TEHÁT MEGÉRNI!:D Esetleg van valami statisztika, vagy tapasztalat, hogy milyen rátában kerülhet vám ellenőrzésre ilyen rendelés?!:D
2011. dec. 26. 21:56
3/5 anonim válasza:
teljesen rapszodikus. Volt, hogy bejött 4 cucc is vám nélkül egymás után, volt, hogy mindent levámoltak (még azt is, amit nem kellett volna)
Egyébként a kínaival vigyázz, mert nem sok népség van, amelyik mocskosabban üzletelne...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam! Meg ugye a minőség sem utolsó szempont! Viszont ahogy elnéztem az Angol cucc sem különbözik semmiben a Kínaitól! Ráadásul az eladóról: Visszajelzés: 99.6% pozitív, 62093 visszajelzésből!
2011. dec. 26. 22:08
5/5 anonim válasza:
biztató, de azért nagyon ne dőlj be neki. Ismerős beszívta, 10000 feletti tranzakcióval, és 95% feletti értékeléssel rendelkező kínaitól vásárolt, ráfaragott. Nagyon. A ferdeszeműeknél szokás ui. "egymás között" felturbózni az értékeléseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!