Szerintetek érdemes lenne megrendelni ebay-ről ezt az e-book olvasót?
Szeretnék majd venni egyet,de ahogy éztem magyar webáruházakban a választékot, egyiket sem venném meg. Egy van, ami nagyon tetszik, az Amazon Kindle DX, ennek már jó nagy képernyője van(esetleg ennek az elődjét, az amazon 2-t)Na most az van, hogy a német amazonról ezt nem lehet megrendelni, az amerikairól pedig nem szívesen rendelnék.
Viszont vmelyik nap csak úgy poénból beírtam ebay-re, és találtam is. Ráadásul csak 222$!! (Az amazonon 379$).
Íme: [link]
Szerintetek érdemes megvenni?
Szia!
MEgvetted?
Én is szeretnék rendeli vmit az ebay-ról,és szeretném megkérdeni,hogy minden rendben volt a postázással és a többivel?
végül nem vetettem meg:)
Amúgy hát nem tudom... Egyik barátom rendelt e-bay-en két pár Converse csukát, és csak az egyik jött meg. A feladó azt mondta, ő elküldte. Hogy hol keveredett el, az azóta se derült ki. Bár elég peches balek, úgyhogy nem hiszem, hogy ez állandó probléma lenne:D De amúgy nem ezért nem rendeltem meg, csak rájöttem, hogy mégsem túl jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!