Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez jó ötlet? (tippmix)

Ez jó ötlet? (tippmix)

Figyelt kérdés
Hogy teszek fel mondjuk 1000Ft-ot kicsi szorzósra ami általában bejön. Nyerek mondjuk 1200at, azt is felrakom kicsi szorzóra nyerek 1400at, azt is lesz mondjuk 1800am majd abból mondjuk 2200, utána 2800... szerintetek hosszutávon működne így, vagy mondjuk mindig csak az ezrest rakjam vagy hogy? Tudom hogy nem nagy összg de én élvezem az ilyeneket:D
2011. dec. 23. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, így tovább tart elbuknod. Mivel élvezed a játékot, mindenképpen ezt javaslom! Illúzióid ne legyenek, mindenképpen bukni fogsz.
2011. dec. 23. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elég hamar buknál, mivel sokszor előfordul, hogy a kicsi szorzós csapatok kapnak ki.. Szóval esélyesebb lenne, ha több fogadást tennél meg abból a pénzből szerintem.
2011. dec. 23. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
a jatek oromeert fogadj, ha penzt akarsz keresni szerencsejatekon nem leszel siekres ember
2011. dec. 23. 15:00
 4/4 Mila11 válasza:

a példád 1.2 oddsról szól ha jól értem

viszont ezek minimum 3as kötésben vannak, attól persze bejöhet három 1.2 is, de mégsem egy meccsen múlik akkor a szelvényed, azaz rizikósabb

és többször bukod, mint nem :(

inkább tegyél 200 ft-tal 3 "keményebb" szorzót és örülj, vagy nem bánkódj nagyon a kis tét miatt:)

2011. dec. 25. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!