Hogy lehet megelőzni, hogy ellopják az ötletemet?
Figyelt kérdés
Egy kártyajátékról lenne szó amit kitaláltam. Attól tartok, hogy ha megmutatom egy cégnek, forgalmazónak, akkor nem fizet nekem érte, inkább megcsinálják ők ha tetszik nekik.
Vagy gyártassam le én valahogy?
2011. nov. 10. 17:17
1/8 anonim válasza:
És ha legyártatod, akkor nem lopják el utána? Akkor is megtehetik. Úgyhogy először keress meg tanácsadásra egy szabadalmi ügyekkel foglalkozó ügyvédet. Privátban tudok ilyet szerezni neked BP-en.
3/8 anonim válasza:
Először szerezz milliókat, mert a szabadalmaztatási eljárás költsége (állítólag) azon a szinten mozog.
Utána már akárkinek beszélhetsz róla.
Addig pedig jobb, ha hallgatsz.
4/8 anonim válasza:
egy...nincs viláűg szabadalom, ergo minen országban egyenként kell szabadalmaztatni, persze vannak nagyobb szervezetek, ahol, csomagban tudod levédetni, de azok sem fedik le az egész világot....kettő...egy jó ötlethez 3 dolog kell, pénz, gyorsaság, nagyon jó marketing....az hogy levédesd nem milliókba kerülnek..hanem 100 milliókba, szóval felejtsd el. Keress meg egy nagy céget, add el nekik az ötletet és légy azzal a pénzzel boldog, amit adnak érte.
5/8 A kérdező kommentje:
De ha megkeresek egy céget, és tényleg látnak benne fantáziát, szerintem 90%, hogy elhajtanak mintha nem érdekelné őket, aztán szépen legyártják ők. Ha meg utána reklamálok, mondhatják, hogy soha életükben nem láttak még engem. Szerintem.
2011. nov. 11. 10:05
6/8 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy hallgass róla!
7/8 anonim válasza:
Jogi képviselővel mész oda hozzájuk, és aláíratsz egy megállapodást, hogy amit most hallanak, azt nem lopják el tőled.
8/8 anonim válasza:
Ha-ha-ha-ha, jogi képviselő, azután per, azután nagy semmi, akkor helyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!